Motiváló celebek

Ócska idézetek, vagy inkább inspiráció?

2015/04/03

A magyar celebek is rákaptak a motiváció ízére, sok-sok kis Paulo Coelho-t tudhatunk magunknak, akik arra sarkallnak, hogy mindig légy önmagad, hogyan valósítsd meg az álmaidat, légy kitartó és önfeledten boldog. Közülük szemezgettünk most párat.

A magyarok között is egyre több az önkéntes Coelho, a pozitív pszichológia hulláma minket is elért. Vannak, akik hitelesek a témában, akadnak kevésbé azok, de ők is megpróbálják meglovagolni ezt a témát. A sztárok legtöbben a facebook oldalukon kommunikálják mélyenszántó gondolataikat, de ha éppen nincs semmi a fejükben, akkor is örömmel tolmácsolják másokét. Lássuk, kik azok a hazai celebek, akik az élen járnak a témában.

Sarka Kata

Hajdú Péter neje mindig is előszeretettel osztott meg pozitív gondolatokat, a szerelem, család és mostanában főleg a testedzés kapcsán. Nem telik el nap, hogy ne inspirálná rajongót edzésre és mozgásra. Olyan örök érvényű gondolatokat oszt meg követőivel, mint:

 • “1 óra mozgásnak a hétvégébe is bele kell férnie… Csak elindulni nehéz, de amikor már ott vagy, akkor nagyon jó érzéssel fog eltölteni, hogy ma is tettél magadért!”
 • “Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” /Oprah/
 • “Minden változás egy tervvel kezdődik. Annak sikere számos dologtól függ. Az elkötelezettség mélységétől. Az cél iránti szenvedélytől. Az új irány elfogadásától. Az akadályok legyűrésébe fektetett elhivatottságtól…”

 

 

Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.#fitbalance #hamarosan

Posted by Kata Sarka on 2015. március 24.

 

 

Szabó Zsófi

Sarka Kata hű barátnője és gyermekének keresztanyja is előszeretettel oszt meg okos gondolatokat. Rajongói oldalának borítóképe is magáért beszél, a fotón egyetlen felirat látható: Légy erős és bátor! Ez valószínűleg arra utal, hogy sok támadás érte már a színésznőt, amiknek ő bár folyamatosan ellenáll, neki is szüksége van motivációra. Ezt leginkább barátnőjétől és anyukájától kapja meg, de olykor-olykor szüksége van rá, hogy világgá is kürtölje gondolatait.

 • “Ha madarat szeretsz, égbolt legyél, ne kalitka.”
 • “Beletörődöm, hogy bele ne törjek.” /A hős csak öl és hal/
 • De legemlékezetesebb posztja mostanában talán az volt, amikor Horváth Évának üzent, mikor összehozták annak pasijával: “Single? no, I’m just in a relationship with Freedom”, ami szabad fordításban annyit tesz: “Szingli? Nem, csak a Szabadság az én párom”

 

Az ember komédiája: Mindhalálig élni tanul. #FodorÁkos

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on 2015. február 28.

 

 

a Berki

Sosem rejti véka alá véleményét az Éden Hotel műsorvezetője, a berki. Gyakran kerül összetűzésbe a média képviselőivel, de akkor is megvédi magát, ha valami támadás éri, nem igazán törődik a rosszakarókkal. Követőit ő is gyakran inspirálja mozgásra, de mióta coach lett, a pozitív pszichológia gondolatai sem maradhatnak el közösségi oldaláról. Mostanában egyre gyakrabban idéz hazai előadók dalaiból, olyan részleteket, amiket igazán magáénak érez.

 • “Ezer veszély leselkedik rám, mégis hajtok / De aki nem fogja meg a padlót, abból nem lehet bajnok…” /Children of Distance/
 • “Nem adnak semmit ingyen, harcolok míg élek / De inkább kétszer szenvedjek, minthogy rossz útra lépjek” /Children of Distance/
 • “A szavaink határozzák meg a hozzáállásunkat, a hozzáállásunk pedig az egész életünket.”

 

 

“Aki velem nincsen, ellenem van…”a berki

Posted by Krisztian Berki on 2015. március 29.

 

Oravecz Nóra

Nóri nevét leginkább azok ismerik, akik határtalanul nyitottak a pozitív gondolatokra, minden napjukat szeretik egy életigenlő gondolattal indítani. Ma Magyarországon ő az egyik leginspiratívabb személyiség, blogjában és könyveiben is arra ösztönzi az embereket, hogyan találják meg saját hangjukat és boldogságukat. Sokszor a saját példáján keresztül mutatja be, hogyan lehet kitörni bizonyos helyzetekből, merni nagyokat álmodni és megvalósítani azokat. Hova tovább: ma már olyan gondolatiságot sikerült felépíteni, aminek nyomán még a hazai sztárok is tőle idéznek.

 • “Higgy, bízz töretlenül és egy napon megkapod azt, amire szükséged van – és amikor végre erős lesz a hited, bármit el tudsz majd engedni az életedből.”
 • “.. ideje kitörölni a “lehetetlen” szót a szótáratokból”
 • “Igen, lehet, hogy a mostani nagy szerelem már nem is tart olyan sokáig, de ha ez megnyugtat, öt év múlva már a nevére sem fogsz emlékezni. Sőt, az a fájdalom, amit most érzel, nem kizárt, hogy még sokszor az életed része lesz, de hidd el, meg kell erősödnöd.”

 

 

.. szóval az van, hogy ma van a szülinapom, és ha csak belegondolok abba, hogy mekkora változáson ment keresztül az é…

Posted by Oravecz Nora on 2015. március 15.

 

fotó: Facebook

Hozzászólások