Moto E körkép: amikor a nagyon jó olcsó is

2014/05/29

Miután a Motorola piacra dobta a rendkívül jó fogadtatású Moto X-et tavaly, mindannyiunkban felmerült a kérdés: vajon mi lesz a Google drága mobil divíziójának következő dobása?

moto-e-fullbleed

Ezután Dennis Woodside a főnök, aki meglepetésre a műszaki CEO lett – elmondta, hogy a Motorola szeretné bevezetni az alacsony költségű okos telefonokat. Amikor ezután megjelent a Moto G tavaly, azt hittük, hogy a cég megvalósította, amit célul tűzött ki. De nem így volt. A Motorola még mindig nem adta fel azt az álmát, hogy mindenki hozzájusson okos telefonhoz, aki csak akar és arzenáljukban a legutóbbi fegyver még mindig a legolcsóbb.

A Moto E mindössze 129 dollárba kerül az Államokban és a Motorola magabiztosnak látszik azt illetően, hogy az olcsó készülékeivel igazán örömet szerez majd az embereknek a világon mindenhol. Itt vagyunk viszont még mindig néhány kérdéssel: Felnő-e a Moto E a Motorola magasztos céljaihoz?  Ellen tud-e állni a versenytársak sürgető tömegének? Tényleg azt kapjuk-e, amit megfizetünk?

Motorola-Moto-E-goes-official-with-a-killer-price

A Moto E olyan érdekes készülék, amely szerény, de mégis azonnal felismerhető. Ez talán paradoxonnak tűnik, de mégsem az. A külleme spártai és E 4,3 inches qHD kijelzője – ami nem kevesebb mint Corning Gorilla 3 üvegbe van bugyolálva – diszkrét kávával szegélyezett. A szemünket vonzza a két ezüst csík, amely a hangszórót és a mikrofont tartalmazza. Mindent összevetve igazán szép kis személyisége van, sőt igazi egyéniség, anélkül, hogy feltűnő látvány elemeket tartalmazna. 5 megapixeles kamerája viszont kicsit magasan ül az E hátsó részén, a selfie fanatikusok pedig nagyon nem fognak örülni, amikor látják, hogy nincs rajta ego-simogató első kamera..

Hozzászólások