Mourinho szégyelli a Chelsea teljesítményét

Úgy érzi, a játékosok elárulták

2015/12/15

Saját csapata ellen fordult José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője, miután hétfő este 2-1-re elveszítették a meccset a listavezető Leicester City ellen. A portugál tréner véleménye szerint játékosai nem tesznek meg mindent a jó teljesítmény érdekében.

Az előző idényben végig fenomenális munkát végeztem, a játékosokat olyan szintre emeltem, amely nem az ő szintjük, hanem több mint amik ők valójában. Úgy érzem, elárulták a munkámat” – így tolta szépen a rossz teljesítmény felelősséget saját futballistáira. Most, hogy ismét veszített a Chelsea, egészen a 16. helyre csúsztak a listán, ami azt jelenti, hogy elég egyetlen rossz pont és máris a kiesőzónában végezhetnek. Az előző évadban a csapat már három körrel a bajnokság előtt bőven bebiztosította magának a győzelmet, a mostaniban azonban  már kilencszer kaptak ki.

Ha én játékos lennék, sokkal többet nyújtanék“, állítja az életének legnehezebb időszakát átélő edző.  Úgy látja, hogy a Bajnokok Ligájába kerülést is bőven bebukták, ahogyan ő fogalmazott: “Az első négybe már nem érhetünk oda, az első hatra azonban még van esély, mert a riválisok is sok pontot hullajtanak“. A szakember a mostani zónába kerülés miatt rettenetesen szégyelli is magát.

 

Mindenesetre Mourinho nem adja fel és továbbra is bátran áll az akadályok elé.Csak azt tudom mondani, hogy én akarok lenni a Chelsea vezetőedzője. Nem félek a kihívásoktól, és ez a mostani egy igazán nagy kihívás” – jelentette ki a portugál mester.

 

Hozzászólások