Mozgásérzékelős biliárdasztal

Ez még belőled is profit csinál

2016/01/27

A biliárd 75% geometria, 20% tudás és 5% szerencse. A Pool Live Aid az első faktort nagyjából meg is oldja helyetted, és a másodikban is sokat segíthet.

received_2491012060986581

Ki ne magyarázkodott volna már lejtős asztalok, repedt dákók vagy furcsa golyók miatt, miközben maga is pontosan tudta, hogy igazából csak szerencsétlenül lökött? Nos, a Pool Live Aid az örök veszteseknek is lehetőséget ad a győzelemre, bár a hibákat ez sem tudja teljesen kizárni. Viszont a gyakorlás folyamatát lényegesen megkönnyíti!

poolliveaid

Maga az asztal lelke egy Kinect kamera és egy szoftver. A rendszer a falakat veszi fix referenciapontként és hozzájuk viszonyítva határozza meg a golyók helyét, amelyeket szín alapján különböztet meg. Ehhez jön még hozzá a dákó térbeli elhelyezkedése és iránya, ami alapján egy projektor segítségével láthatóvá tudja tenni a mozgások lehetséges irányát az asztalon. Persze a legmodernebb technológia sem tudja kiszűrni az emberi tényezőt, azaz a luftokat és a játékok számával arányosan növekvő sörfogyasztás okozta anomáliákat. Ennek ellenére látványos projekt, ami mindenkinek segíthet elkezdeni profi biliárdjátékosi karrierjét.

Hozzászólások