Műanyag katonák valódi harca!

Megszületett az Army Men utóda!

2015/12/14

Valószínűleg minden fiúgyereknek, aki a kilencvenes években született, voltak otthon műanyag katonái, akiket vagy terepasztalra pakolt, vagy csatázott velük. Nos, ebben a játékban az előbbire nincs mód. Az utóbbi viszont brutálisan jónak ígérkezik.

Egy idő után már arra is képesek voltunk, hogy fröccsöntött harcosainknál eldönthessük, melyik nációhoz tartoznak. Orosz, német, netán amerikai-e a delikvens? Néhányunknak még tisztjei is voltak, másoknak akadályai, díszek egy terepasztalhoz. Aztán a szüleim a gyáli piacon megvették nekem az első repülőgép-pakkomat, és két hétig én voltam az isten. Aztán mikor kezdtük volna megunni őket, rátaláltunk az Army Men játékokra, és az egész kezdődött elölről. 

iStock_000010123614_Small

Most pedig itt ez a játék, és megint erős késztetést érzek, hogy előszedjem a műanyag katonák hadseregét, felpakoljam őket az asztalomra és pár percre megint gyerek legyek, vagy leszedjem az Army Men valamelyik részét, amíg ezt a játékot nem tudom beszerezni. Talán mindkettőt felváltva. Mert minden valamirevaló srác szobájában ott vannak még valahol a hősies műanyag katonák, akik akár az életüket is feláldozták a parancsnokukért.

Tehát The Mean Greens: Plastic Warfare hamarosan!

Hozzászólások