Működik a kémia Will Smith és Margot Robbie között

Brangelina után újabb sztárszerelem válik valóra?

2015/02/26

Mától játsszák a mozikban a Focus – A látszat csal című krimi-vígjátékot. A két főszereplőnek vannak pikáns jelenetei, amiről szívesen beszéltek is.

Szélhámosnak lenni kifizetődő, amennyiben te vagy a szakma legjobbja, és nincs senki, aki a nyomodba érhetne. Tuti trükkök és gondosan kidolgozott válogatott csalások vannak Nicky (Will Smith) tarsolyában, amely mind-mind bevetésre vár. Senki sem veheti fel vele a versenyt, de mindenki olyan akar lenni, mint ő. Nicky emberére akad a bájos és dögös Jess (Margot Robbie) személyében, aki készen áll rá, hogy méltó utódja legyen. A hiba ott csúszik a gépezetbe, amikor a főhős beleszeret az ifjú csalóba, márpedig szakmán belül ez szigorúan tilos. Évekkel később mindketten életük nagy dobására készülnek, amikor váratlanul újra találkoznak. Elindul a harc a zsákmányért, a hatalomért és egy nő kegyeiért, aki már nem ugyanaz, mint előtte volt.

Will Smith azon sztárok közé tartozik, akinek házassága immáron húsz éve töretlenül tart a szintén szakmabeli Jada Pinkettel. Boldogságuk elég nyilvánvaló, hiszen a premieren Will olyan érzékien csókolta meg feleségét, hogy a szakma egyszerre sóhajtott fel. Felmerült hát a kérdés, vajon az asszonyt mennyire zavarta, hogy a két főszereplőnek vannak pikáns jelenetei, amiről szívesen beszéltek is.

“Én 46, Margot 23 éves volt, amikor a filmet forgattuk. Én philadelphiai srác vagyok, ő Ausztráliából jött. Alapvető genetikai különbségek vannak köztünk, de ez mégsem számított. Annyira működött köztünk a kémia, hogy ez tökéletesen átjön a filmvásznon” – nyilatkozta Will a Daily Mailnek.

will smith

“Ez nem valami olyan dolog, amit az ember csak úgy el tud játszani. Ez vagy van, és akkor működik, vagy nincs, és akkor küzdesz rendesen. Ráadásul Willnek olyan édes a csókja, mint egy karácsonyi cukorka” – tette hozzá sejtelmesen Margot.

A két színész jó érzékkel ragadta meg ezt a témát, miután az elmúlt napokban attól volt hangos a sajtó, miért annyira langyos az erotika A szürke ötven árnyalatának két főszereplője között, akiknél állítólag egyáltalán nem működött a kémia.

Hozzászólások