Multiorgazmus? – Igen, létezik!

Így lehet részed benne!

2014/11/15

Ki ne vágyna a mindent elsöprő, vad szexuális élményre, ám sokszor az együttlétek egyáltalán nem a fülledt erotikáról és a tüzes szenvedélyről szólnak, és hatalmas tűzijáték is elmarad az aktus végén, helyette maximum egy petárda robban. Pedig a gyönyörnek az a formája, amelyben a test és a lélek egyszerre ér el a csúcsra, létezik: multiorgazmusnak hívják.

A szó jelentése egyet jelent azzal, amit nagyon sokan sajnos már elfelejtettünk: hogy a testi együttlét közben nem csak a saját kielégülésünket kell hajszolnunk, hanem azt az állapotot, amikor partnerünkre fizikailag és lelkileg is teljesen rá tudunk hangolódni. A szeretkezés szónak is ez a lényege: a megváltozott tudatállapotban, amit a szerelem okoz, eljutni az orgazmusig. Ez az érzés pedig össze sem hasonlítható egy szimpla szexuális kalanddal.

A multiorgazmus lényege, hogy a partnerek tökéletesen bele tudjanak feledkezni az “itt és most” állapotába, vagyis hogy az együttlét során átadják magukat a szexuális vágyaiknak, és hagyják, hogy a dolgok egyszerűen megtörténjenek. Ilyenkor meg kell szabadulni az én gondolatától, le kell vetkőzni az egót, és csupán a “mi”-re gondolni.

Lying on bed

Ha a pároknak sikerül elérni ezt az állapotot és megszületik köztük a teljes egyensúly, akkor egyfajta meditatív állapotban, lassú és szinte végtelen örömöt éreznek.

A tökéletes multiorgazmushoz hozzájárulhat az is, ha a férfi elsajátítja a magömlés nélküli vagy késleltetett orgazmus  technikáját. A férfiak a magömlés után kimerülnek, míg a nők akár többszöri orgazmusra is képesek – ez pedig az erősebb nem képviselőiben egyfajta szégyenérzetet okozhat. Gyakorlással több belső orgazmust is át tud élni a végső gyönyör előtt.

Tipp: A masszázs kiváló előjáték lehet férfiak és nők esetén egyaránt, hiszen a simogatások és gyengéd masszírozó mozdulatok segítik egymás testének feltérképezését. A jó masszázs titka az olaj: kenjük be mindkét kezünket olajjal, és kezdjük a masszázst a vállaknál, onnan haladjunk egyre lejjebb a test intimebb pontjai felé.

Hozzászólások