Munka a Disneynél egy videó elkészítésével

Készítettek egy megható videót és álommelót kaptak

2016/10/12

Azt hiszem a Disneynél dolgozni a csúcs azoknak, akik ezzel filmezéssel szeretnének foglalkozni Egy jól eltalált videóval pedig elérheted az álmaidat.

Számtalan tehetséges ember létezik a világon akik rajzolgatnak, videót készítenek, filmeket vágnak. Csak úgy hobbiból vagy az álmaik megvalósításának a céljából. A milliónyi rátermett emberből csak keveseknek adatik meg az, hogy el is érjék a vágyaikat. Különböző okok miatt nem mindenki lehet sikeres. Három jó képességű fiatal azonban rálépett a dicsőség útjára, ugyanis a Disneynél és a Pixarnál kaptak lehetőséget munkaügyben.

Mindenki tudja, hogy az édes kutyusos, állatos videókkal óriási nézőközönséget lehet elérni. Emellett ha egy társadalmi problémával is szembeállítjuk a nagyérdeműt még magasabb lesz a nézettség száma. A kettőt jól kombinálva pedig hatalmas a siker és mint ezt bizonyítja a cikk is befolyásos cégek is felfigyelnek rá. Fabio Coala Cavalcanti képregény formájában rajzolta meg a következő történetet, amit a videóban láthattok majd. Rövid időn belül pedig két fiatal, akik egyetemen tanulnak Jacob Frey és Markus Kranzler létrehozták animációként is a rövid sztorit. A videó olyan gyorsasággal és olyan széles körökben terjedt, hogy a két egyetemistát megkereste a Disney és a Pixar egy-egy állásajánlattal. Ezen felül több, mint 50 különböző filmes díjat zsebeltek be a srácok a The Present című kisfilmmel.

Nézzétek meg ti is, mi nagyon imádtuk!

Hozzászólások