Muri Enikő elárulta, milyen pasikra bukik

Nem zavarja, ha egy férfi sír

2015/03/01

Az énekesnő lefestette azt a férfit, akinek nem tudna nemet mondani, elárulta, mik azok a tulajdonságok, amiket különösen vonzónak talál, és mi az, ami már az első randin el tudja riasztani.

Muri Enikő tudja, hogy nehéz szavakkal kifejezni, de a férfiak között azokat tartja a legvonzóbbnak, akik rendelkeznek azzal a bizonyos vonzerővel, amit egyből ki lehet szúrni. Vagy aki képes önfeledten nevetni, akire számíthat, és aki mellett hercegnőnek érezheti magát.

“Számomra attól férfi egy férfi, hogy magabiztos, tudja, hogy mit akar” – mondta a 24 éves énekesnő a Borsnak. – Kifejezetten szeretem az őszinte pillanatokat, szeretem látni, ha egy férfi őszintén boldog, ha önfeledten nevet, vagy fáj neki valami.”

muri eniko nagy

“Engem az sem zavar, ha egy férfi sír. Ennél őszintébb reakciót nem tudok elképzelni.” Muri Enikő hozzátette, hogy azt viszont nem szereti, ha egy fiú szerepet játszik, mert azzal azt bizonyítja, hogy nincs tisztában saját magával.

Két férfi a legfontosabb az életében, az édesapja és a párja, az előbbi az évek során mint egy apamodellként is óriási szerepet játszott az életében, mert szeretné, ha az ő párja is olyan családfő és apa lenne, mint amilyen az övé volt.

Azonban tudja, hogy a világ megváltozott, “nagyon sok útkereső férfi van és annál több magányos és önmagát túlvállaló nő.” Ha a nőké át is alakult, a férfiak szerepe viszont hasonló, mint régen, de minden akkor lesz egy csapásra más a közös életben, mikor megszületik az első gyermek. De – mint mondja – ez már egy másik történet.

Hozzászólások