Muri Enikő nekiment VV Zsunak

Kiakadt az énekesnő

2015/05/06

VV Zsu kiakasztotta nemcsak a közönséget, hanem a zenész szakma nagyobbik részét is. A napokban megjelent dala totális káoszt okozott, felrobbantotta az internetet, és még az énekesek is kiakadtak rá. Muri Enikő nyíltan ment neki az egykori villalakónak.

Az énekesnő az X-faktor második évadjának második helyezettjeként sokkal nagyobb sikereket tudhat maga mögött, mint azt valaha is remélte. Általánosságban véve igaz a tézis, hogy a tehetségkutatók győztesei és dobogósai közül nemcsak az lesz igazi sztár, aki elvitte a fődíjat. Gondoljunk csak Janicsák Vecára, vagy Csoboth Adélra! Őket is színházi szerepekkel, vagy szuper magyar slágerekkel árasztotta el a szakma.

muri-eniko

Igaz ez Muri Enikőre is, aki a műsor végeztével a 2011-ben a Madách Színházban kaptam meg Én, József Attila című darab női főszerepet. Az énekesnő azóta is játszik színházban. Sokat tett és dolgozott azért, hogy ma elmondhassa magáról, Magyarország egyik ismert előadójává vált, aki nemcsak szépségével és kedvességével, de hangjával is elvarázsolta a nézőket.

Erre most érkezik VV Zsu, a Való Világ széria hetedik részének egyik szereplője, aki úgy döntött, ő bizony énekesnő lesz, nem is teketóriázott sokat, hamar kiadta első dalát. Nem ő az egyetlen, aki úgy gondolta, jó ötlet, ha mikrofon mögé áll. Amire jelzőket is nehéz találni. De megtette helyettünk Muri Enikő. Az énekesnő a közösségi oldalán akadt ki a reality sztárra.

“Ha már mindenki itt szokta elmondani a véleményét, akkor egy picit csatlakozom én is – írja Enikő. – Volt a ValóVilág ki tudja hanyadik részében Zsu, aki énekesnő akart lenni. A hölgy szeretne popkarriert, és el is készült a mű, alább linkelve. Hallottam már mindenféle műfajt, de ez most nagyon padlóra tett. Ezek azok az előadók, akiket elhívnak fellépni, mert rajonganak értük…??? Mi meg, akik szívvel-lélekkel csináljuk ezt a könnyűnek nemigen nevezhető szakmát, üljünk itthon, mert betelt a repertoár. Hogy is van ez? Komolyan érdekel a véleményetek!…”

VV Zsu egyelőre nem reagált az őt ért támadásokra, bizonyára élvezi a sikert, és nem nagyon foglalkozik mások véleményével. Bárki meghallgathatja első dalát, aki érez magában annyi lélekjelenlétet, hogy rákattintson az alábbi videóra!

Hozzászólások