Muri Enikő “pótanyukája” lett Szulák Andrea

Magánéleti problémán is átsegítette

2015/03/18

Hatalmas ajándékot kapott a sorstól Muri Enikő, amikor kiderült: Szulák Andrea lesz a színházi mentora. Különleges barátság alakult ki a két színésznő között.

Muri Enikő nagy álma vált valóra, amikor megkapta első szerepét a Ghost-ban, ezzel szinte – együtt pedig Szulák Andrea barátsága is “megkapta”, aki később a mentora lett. A Budapesti Operettszínház mentorprogramja néhány hónapja indult el, melynek lényege, hogy a fiatal színészek bátran fordulhassanak kérdéseikkel a tapasztaltabbakhoz. 

A két színésznő kapcsolata azonban korántsem korlátozódik a színházi témákra. A jelenleg Az ének iskolájának új évadára készülő Andrea nagyon sokszor megérzi, ha Enikőnek problémája van, és örömmel segít fiatal kolléganőjének. Sőt, komoly magánéleti válságból is Andi tanácsára tudott továbblépni Enikő. Andrea hangsúlyozza: pályafutása során több mentora is volt, a színháziak közül Lehoczky Zsuzsát és Felföldi Anikót emeli ki, mert tőlük kapta a legtöbb szeretetet és segítséget.

Muri Enikő és Szulák Andrea hamarosan egy új darabban, a júniusban bemutatandó Fame musicalben szerepel együtt. Már alig várják a próbákat, hiszen az új, közös élményeket fog hozni nekik. 

Hozzászólások