Művészlélek a Supermodel of the year 2014 versenyzője

Modell karrierre vágyik az egyetemista lány

2014/06/23

Ahogy azt korábban már láthattátok, a Supermodel of the year castingja lezárult. A szervezők kiválasztották azt a 10 szerencsés versenyzőt, akik részt vehetnek a június 28-án megrendezésre kerülő gálaesten, ahol az is kiderül, ki az év hazai supermodellje, és kié lesz a hatalmas értékű fődíj.

Juhász Szilárd,  Gajdos Lelle ValériaHásper Dominika és Veréb Viktor után Vári Ágnest is megismerhetitek.

1003418_393735730747865_1382181174_n

“Egyetemistaként úgy gondolom, hogy életem egyik legszebb időszakát élem most! Jelenleg Budapesten a Károli Gáspár Református Egyetemen tanulok, szabadbölcsész hallgató vagyok, művészettörténet szakiránnyal.

A művészetek mindig elsődleges helyet foglaltak, és foglalnak el létezésemben, kiváltképp a klasszikus zene és a festészet. Előbbivel én is sokáig szoros kapcsolatban álltam, hiszen 13 éven át furulyáztam. A modellkedésre is, mint egyfajta művészi kiteljesedésre, kvázi performanszra tekintek, ugyanis mérhetetlen kreativitást igényel mindenki részéről, és az illúzió mögött kemény munka áll. Mindemellett fontos számomra, hogy nem csak a belső megélést, hanem a külsőt is maximalizáljam! A divat világa ezt lehetővé teszi, mivelhogy a kinézetre fekteti a hangsúlyt.

Azzal, hogy Békés megyei révén felkerültem a fővárosba, rengeteg kapu nyílt meg előttem, melyekre eddig nem volt lehetőségem. Mióta Pesten tanulok, egyre több fotózáson veszek részt, és igyekszem eljutni a különböző castingokra is. Már tinédzser koromban próbálkoztam bejutni a modellek világába, azonban legtöbbször az anyagikra ment ki a játék, és nem a tehetség felkarolására. Most azonban nagyon bizakodóvá váltam a sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően.

Céljaim között szerepel, hogy sikereket élhessek el a modellkedésben, valamint, hogy megszerezzem a művészettörténész diplomámat!”

Hozzászólások