Múzeumok Éjszakája

Nem csak múzeumlátogatóknak

2016/06/16

Június 25-én mindenkinek lehetősége nyílik belecsöppenni a kultúra világába, ugyanis ismét megrendezik a Múzeumok Éjszakáját. Nem csak múzeumlátogatóknak.

neprajzi_muzeum

2016. június 25-én, szombaton este 6 órakor száz-egynéhány fővárosi múzeum és más intézmény, vidéken pedig kétszáznál is több településen még ennél is több múzeum tárja ki a kapuját. De nem csupán egész éjszaka nyitva tartó múzeumokról szól ez a programrengeteg, hanem várakról, skanzenekről, állatkertekről, vadasparkokról, fürdőkről, arborétumokról, kulturális központokról és egyéb létesítményekről, amelyek minden korosztály, így a családok, baráti társaságok és más közösségek egésze számára nyújthatnak közös élményt, szórakozást, kikapcsolódást.

Olyat, ami érdekes, ami élvezetes, ami élmény marad, hála annak a több ezer szakembernek, akik egész éjjel a látogatók rendelkezésére állnak, hogy mindent elmondjanak és megmutassanak, amit egy idegenvezető, történész vagy muzeológus érdemesnek tarthat a több mint háromszázezer látogató figyelmére.

A programok listája ITT érhető el!

Hozzászólások