Na, így biztos nem lesz orgazmus!

Vágyölő bakik, amiket gyakran elkövetnek

2015/04/22

Nem mondanánk, hogy tipikus hibák, de biztosan veled is előfordult már, hogy valami lelohasztotta a kedvedet, mielőtt szexre került volna a sor, vagy éppen közben. Hangok, testnedvek, szagok. Az orgazmus lehet függvénye ezen tényezőknek! Nem árt észben tartanod az alábbi felsorolást, ha nem akarsz bakizni szex közben.

Akár állandó kapcsolatban élsz, akár egyéjszakás kalandról van szó, a higiénia és a gusztus határain belül érdemes mozognod, mikor lekerülnek a ruhadarabok. De mik azok a tipikus hibák, amiket elkövethetsz?! Már mondjuk, mire kell odafigyelned, ha élvezni akarod a szexet, nem csak asszisztálni az elejéhez.

1. Túl sok / túl kevés beszéd

Ha végig dumálod az aktust, biztos lehetsz benne, hogy a másik félnek esélye sem lesz az élvezésre. Ha végig arra kell koncentrálnia, mit duruzsolsz a fülébe (az erotikus gondolatokat leszámítva, de abból sem kell túl sok), akkor előfordulhat, hogy nem tud az élvezésre összpontosítani, így pedig sikertelen lesz a szex. Ha viszont meg se mukkansz aktus közben, az sem az igazi, hiszen apró nyögésekből, hangokból, egy-egy szóból még jobban le tudja szűrni a partnered, hogy jól esik, amit csinál.

Sexy young couple body together at night

2. Foltos alsónemű

Nos, még mielőtt az ágyig eljutnátok, nem árt szemrevételezned a fehérneműdet. Roppant lelombozó tud lenni, ha a boxer alul csíkos, és nem a gatya mintájáról beszélünk. Ugyanez igaz tangára is. Lehetőségeidhez mérten tusolj le, mielőtt szexelnél, vegyél tiszta alsóneműt, de ha erre nincsen mód, egy gyors látogatás a fürdőben biztosan megóvhat a kellemetlen helyzettől!

3. Hangos nyögések

A pornófilmeken szocializálódott fiatalság figyelmébe szeretnénk ajánlani a hangos nyögéseket, amik csak a képernyőn mutatnak jól, a valóságban nem feltétlen velejárója a szexnek. Az orgazmus elérésekor kiadott hangocskák más csoportot képeznek, de ha végig úgy ordibálsz szex közben, mintha legalábbis kottából olvasnád, akkor számíts rá, hogy nemcsak a szomszédot, de a partneredet is zavarhatja, még ha udvariasságból nem is mondja.

4. Testnedvek a szexben

A bugyi vonala alatti nedvesség egyértelmű jele annak, hogy a nő érezhetően felkészült a férfi befogadására. Az orgazmus utáni ondó sem jelent gondot a partner számára. De az izzadság és nyál indokolatlan jelenléte bizony lehet vágyölő. A kellemetlen szagok elkerülése végett most is azt mondanánk, hogy ajánlatos zuhanyozni szex előtt, a nyál olyan jellegű jelenléte, mint arcon köpés, vagy átcsorgatás, csak akkor megengedett, ha a partnert izgatja és mondjuk beszéltetek már róla, hogy belefér neki.

Sensual brunette woman in underwear with young lover closeup

5. Erogén zónák

A fül általában a legtöbb nőnek erogén zónája, de az orgazmus eléréséhez nincs rá szükség, hogy nyelveddel kitisztítsd a hallójáratot. Foglalkozz inkább más testrészével a nőnek, annyi terület van, ami feltérképezésre vár. Igaz ez a férfiakra is, túlzottan senki nem igényli, hogy lucskos legyen a füle. Játssz picit a cimpával, finoman leheld meg a fülét, súgj bele buja szavakat, aztán indulj felfedezésre a teste többi pontján.

Hozzászólások