Nacsa Olivér gyereket szeretne

Új szerelme mellett készen áll az apaságra

2014/10/29

Lassan két év telt el azóta, hogy Nacsa Olivér és felesége a válás mellett döntött – ám a humorista egy cseppet sem látszik megviseltnek, sőt: remek formában van és teljes boldogságban él új szerelmével.

Nacsa Olivér bevallotta: az elmúlt két éve nagyon boldogan telt, és annak ellenére, hogy a válás kemény dolog két ember életében, most teljesen kiegyensúlyozott. A karrierben és a magánéletben is megtalálta, amit keresett új párja, a Barátok közt sorozat Enikőjeként ismert Pataki Szilvia mellett.

„Utólag belegondolva az elmúlt két év nagyon boldog időszak volt az életemben. Fél éve vagyunk együtt Szilvivel, és azt kell mondanom, hogy csodálatos a kapcsolatunk. Teljesen véletlenül, baráti körön keresztül ismerkedtünk meg egymással: én nem néztem a Barátok köztöt, így onnan nem tudhattam, hogy kicsoda, ami nagyobb szégyen viszont, hogy színházba járó emberként a színpadon sem láttam még, pedig sok főszerepet játszik. Ahogy megpillantottuk egymást, azonnal kialakult köztünk valami – ilyen pedig még sosem történt velem. Sokszor mondták, hogy egyszer eljön majd az a személy, akibe azonnal beleszeretek, én meg azt hittem, hogy ez csupán mese, amíg vele nem találkoztam” – mesélt őszintén a kapcsolatukról Olivér az RC News-nak.

Nacsa és párja
Olivér Szilvi mellett boldogabb, mint valaha (fotó: Bors)

A népszerű komikus azt sem tagadja, hogy kedvesével sokszor beszélgetnek a közös jövőről, amiben már a gyerekek is benne vannak.

„Rengeteget beszélgetünk a jövőről, és nagyjából ugyanazok az elképzeléseink, ezért hagyjuk, hogy a dolgok menjenek a maguk útján. Én már abban a korban vagyok, hogy a gyermekvállaláson gondolkozzak, és őszintén remélem, hogy ez a projekt nem várat sokat magára. Mindketten nagyon családcentrikusak vagyunk, ami nagyon fontos, hogy jól tudjon működni nagyon hosszú távon a kapcsolat. A válásom miatt egyáltalán nem lettem házasság ellenes: nem maga az intézmény a hibás abban, hogyha két ember elront valamit. Sokat tanultam a hibáimból és rájöttem, nem megházasodni nehéz, hanem jól csinálni éveken át” – vallotta be Olivér, aki azt is elárulta: az ex-feleségével teljesen normális a viszonya, békességben váltak el egymástól.

Hozzászólások