Nacsa Olivér így rosszalkodik a fürdőkádban

Csatlakozz te is az új őrülethez!

2015/04/09

Danics Dóra kislányosan kap agymenést, ha főzés közben eltörik a tésztát, Tatár Csilla pedig egy percig sem bírja a telefonja nélkül. Önbevallás a legrosszabb szokásokról, és ez még csak a kezdet! A jeges vödrös után itt egy újabb őrület!  Szeretsz kukkolni? Mások pedig rosszalkodni! Akkor ezt az oldalt neked találták ki, ha állandóan kíváncsi vagy a többiek piszkos kis titkaira.

Inkább móka, mint kihívás, de mások legféltettebb szokásait is megtudhatod szempillantás alatt. Igaz, a helyzet annyival egyszerűbb, hogy mindenki önmagát cenzúrázza, tehát olyat nem fogsz megtudni, amit az illető nem mondana el önszántából, de mókázásnak mindenképpen jópofa kezdeményezés. A legújabb hashtag őrület a #mycrazyhabits már önálló Facebook oldallal bír, igaz még elég kevés követőinek száma. Viszont elég jó úton jár, hogy minél rövidebb idő alatt még nagyobb tömeget érjen el, ha követi a fonalat, amit az elején felvett, és sztárokat faggat arról, nekik mi a legfurcsább szokásuk. Mindenki rosszalkodik egy kicsit, a sztárok élen járnak a huncutságban, ezt pedig nem félnek bevallani!


Nacsa Olivér lelocsolja. #mycrazyhabits És a Tiéd mi?

Posted by My crazy habits on 2015. április 8.

 

Lássuk be, erről beszélni jóval emberbarátibb, mint leönteni magadat egy vödör jég hideg vízzel. Igaz, ennek a kezdeményezésnek nincsen mögöttes tartalma. Nem kell kihívnod ellenfeleket, adakoznod, vagy minél viccesebb helyzeteket teremteni, hogy überelj másokat. A lényeg a közösségformáláson van. Vagy, ha még az sem, akkor egyszerűen egy újabb lehetőség, ahol bárki kiélheti exhibicionizmusát, és híres lehet! Nagyjából úgy 15 másodpercre!

Nacsa Olivér, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már vallottak. Fluor Tomi jó szokásához híven most sem hazudtolja meg magát! Keresd a közösségi oldalon és valld be, neked mi a legőrültebb szokásod!

 

Fluor véleményeKihívtál már valakit? Várjuk a videókat! :) #mycrazyhabits És a Tiéd mi?

Posted by My crazy habits on 2015. április 8.

Hozzászólások