Nádai Anikó megszenvedte az anyaságot

Minden elvét eldobta a csinos anyuka

2016/01/21

Hamarosan fél éves lesz Nádai Anikó kisfia, és bizony az elmúlt hat hónap keményen megedzette az Éjjel-Nappal Budapest sztárját.

received_2491012060986581

Anikó el sem tudja már képzelni az életét Patrik nélkül, de mint minden anyukának, neki is komoly áldozatokat kellett hoznia kisfia miatt. Nem hiába, egy gyerkőc azonnal felnőttet csinál a szüleiből.

„Az első három hónap volt a legkeményebb. Eleinte csak evett és aludt. Sírdogál, ha épp nem vagyok a közelében; talán nem kellett volna hagyni, hogy velünk aludjon, de ahogy megszületett, eldobtam minden elvemet. Nincs is rendszer az életünkben. Még nem fordítok kellő időt magamra. Imádom Patrikot, nem tudom elképzelni az életet nélküle, de nehéz, hogy magamat a háttérbe kell szorítani. A kisfiam gyorsan felnőttet csinált belőlem” – vallotta be Nádai Anikó a Hotnak.

Élvezzük kicsit a napfényt ☀️☺️󾬗

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. január 13.

Persze azért a büszke anyuka nem bánja, hogy most minden a kisfiáról szól, sőt, minden pillanatot kihasznál, amit együtt tölthetnek.

„Nagyon vártam, hogy felismerjen, hogy rám mosolyogjon. A negyedik hónapban már megfogta az arcomat is. Az első kacagása feledhetetlen volt; amikor meglátja magát a tükörben, akkor is nevet. Folyamatosan új dolgokat csinál! Meg fogadtam, hogy megélem a pillanatokat, mert tartok tőle, hogy előbb-utóbb csajozni kezd, aztán már haza se jön. Repül az idő” – mondta mosolyogva Anikó, aki párjával és Patrikkal tavaly egész Olaszországot bejárta.

Hozzászólások