Nagy Adri veszi át Szabó Zsófi helyét

Az egykori Megasztár játssza majd Betty Tanakis szerepét

2014/09/25

Nyilvánosságra hozták, hogy ki lesz Szabó Zsófi utódja a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában. Nem más fogja alakítani Betty Tanakis szerepét, mint Nagy Adri, a Megasztárból jól ismert énekesnő.

Szabó Zsófi az elmúlt hetekben hozta meg élete legnagyobb elhatározását, amikor úgy döntött, kilép a sorozatból, és a konkurenciához igazol. Előző munkáltatója azonban nem kesergett sokáig, ugyanis máris kiválasztották a legmegfelelőbb személyt, aki átveheti a helyét a stábban. Habár Adri egyáltalán nem hasonlít hosszú barna hajával a rövid hajú színésznőre, a külsejét nem fogják megváltoztatni.

A TV2 oldalán olvashattuk a hivatalos felhívást. Akik úgy érezték, hogy kellő tehetséggel rendelkeznek ahhoz, hogy Szabó Zsófi helyére lépjenek, fényképes önéletrajzzal jelentkezhettek a szerepre. A nyilvános meghallgatásra múlt héten került sor, ahol a sorozat csapata ismert és ismeretlen arcok közül válogathattak.

Szabó Zsófi

A castingon rengeteg szőke lánnyal találkozhatott a Jóban Rosszban stábja, ami nem meglepő, hiszen Betty Tanakis karakteréhez ez is hozzátartozott. Voltak olyan jelöltek, akiket a szerkesztők kértek fel, hogy próbálják ki magukat ebben a szerepben. A szépségkirálynőkön kívül az egykori Megasztáros, Nagy Adri is megmérette magát – számoltunk be pár napja a történtekről.

Azóta kiderült, hogy Nagy Adri már javában forgat, és hamarosan, október végén láthatjuk is őt a tévé képernyőjén. Az énekesnő évek óta szeretett volna színésznő lenni, most úgy tűnik, teljesül az álma.

„Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy a stáb engem választott, alig akartam elhinni! A döntés után olyan gyorsan felpörögtek az események, hogy csak kapkodtam a fejem: szövegtanulás, ruhapróbák, ismerkedés a kamerával és a kollégákkal. Már túl vagyok az első munkanapomon, és imádtam!” – árulta el a Blikknek.

nagyadri
Nagy Adri az új Betty Tanakis (fotó: Blikk/Napsugár Anna)

Az esettel kapcsolatban a TV2 program- és hírigazgatója, György Bence is megszólalt: „Egyhangú döntés született, hogy Adri tökéletes a szerepre. Nem hasonmást kerestünk, így nem volt követelmény a rövid haj.”

Hozzászólások