Nagy baj van, ha a mama bedurcizik!

2020/01/10

Senki nem szereti, ha a nagyija megorrol rá, főleg ha az a nagyi történetesen királynő, aki nem arról híres, hogy olyan laza lenne.

Meghan Markle (vagy ha úgy tetszik, Meghan hercegné) és Harry herceg szerda este jelentették be, hogy a jövőben kétlakiak lesznek és Észak-Amerika, valamint az Egyesült Királyság közt ingáznak majd. Ez vélhetően már kiverte volna a biztosítékot a royaloknál, de Harry rátett még egy lapáttal és bejelentette, hogy visszalép feleségével a brit királyi család magas rangú tagjaiként eddig ellátott szerepüktől. Erről a BBC számolt be, ahogy arról is, hogy II. Erzsébetnek ez nagyon nem tetszik.

A királynőnél és a többi családtagnál is komoly sokkot okozott a döntés és az uralkodó arra kérte az udvari személyzetet, hogy találjanak megoldást arra a helyzetre, amit unokája ezzel generált. Amin a legjobban fel vannak háborodva, hogy a közösségi médiából értesültek Harry döntéseiről és egyetlen rokonával nem közölte szándékát a bejelentés előtt.

A herceg döntése ellenére is marad a hatodik helyen a trón várományosainak listáján, így nem kell örülni azoknak, akik alig várják, hogy valaki kihulljon a sorból. A döntésüket a túlzott médiafigyelemmel indokolják, melyet szeretnének a jövőben kicsit kizárni az életükből és gyermeküknek “átlagos” életet teremteni – már amennyire egy kisherceg élete lehet átlagos.

A pár a jövőben nem fog részesülni az uralkodócsalád életét közpénzből finanszírozó alapból. Szeretnének anyagi függetlenségre törekedni.

Mi mondjuk szóltunk volna a nagyinknak előre ilyen esetben, főleg ha tudjuk, hogy Instázik… A motivációval és a döntéssel viszont egyet tudunk érteni. Neked mi a véleményed?

Hozzászólások