Nagy dobásra készül a Dorko!

Segíts te is a Dorkoval!

2017/11/17

Mint azt tudjátok a Dorko a legelső pillanattól kezdve részt vesz különböző jótékonysági programokban. Most pedig ismét segítséget nyújtanak! 

A “Loyalty is Royalty” az első nagyobb kampánya a Dorkonak, amivel 2015 óta foglalatoskodnak, és amiről most valószínűleg te is egyre többet fogsz hallani. A Magyar Vakok És Gyengénlátók Országos Szövetségének Kutyaiskolája tökéletesen megtestesíti munkájával azokat az értékeket, amelyek mellett a Dorko ki szeretne állni. A kampányukhoz számos hazai híresség, művész, sportoló, közszereplő és előadó csatlakozott. Fő céljuk, hogy felhívjál a figyelmet arra a problémára, miszerint Magyarországon közel 10.000 vak emberre csupán 120 vakvezető kutya jut a magas képzési költségek miatt. 2015 óta közös erővel összesen 4 000 000 Ft-ot gyűjtöttek össze. A kampány sikerességének, eredményességének és fontosságának köszönhetően, idén is folytatják a kezdeményezést.

Mint az már láthattátok a Facebookon az idei fotózást végig figyelemmel kísértük, erről érdekes videókat láthattok

Hamarosan még több részletet elárulunk Nektek a Loyalty is Royalty kampányról! Addig is kövessétek őket az Instagramon! És persze minket is! 

forrás

Hozzászólások