A nagy dumás Badár Sándor idén is segít eligazodni az életben

A kiapadhatatlan sztorifolyam tovább hömpölyög

2015/01/06

Badár Sándor, ha nem éppen a Roncsfilm vagy a Kontroll című filmekben megformált szerepeiről jut eszünkbe, akkor a Dumaszínházból, melyben 2003 óta vállal aktív szerepet. Az állandóan megújulni képes, sztorik milliárdjaival felfegyverkezett művész most új műsorral jelentkezik, az “500 felesleges cucc” című önálló esttel.

“Ki ne utazott volna már távoli vidékre hirtelen ötlettől vezérelve, vagy előre megfontolt szándékkal, lakott vagy lakatlan területre. Természetesen, hogy ne érjék váratlan események, vagy kényelmetlenségek minden olyan eszközt és felszerelést magával visz a határozatlan utazó, amit nélkülözhetetlennek hisz a “túlélés” szempontjából” – mutatja be saját új estjét Badár Sándor.

500felesleges-cucc-a2-v2

“Így jöhet létre az utazótáska, amely a hátizsákot tartalmazza, a kislámpát megvilágító nagylámpa, a sör-kóla-kávé-konzerv felbontó kombó, vagy az összecsukható kislapát. A szódásszifonról és a kotyogós kávéfőzőről már nem is beszélve, amelyek mindenképpen részét kell, hogy képezzék a felszerelésnek.”

Így hangzik Badár Sándor új műsorának, az “500 felesleges cucc – Badár Grylls tanácsai túrázóknak” című műsor rövid bemutatása, mellyel január 31-től jelentkezik rendszeresen a Dumaszínházban. A tartalomról legyen elég annyi, hogy az idén ötvenéves Badár saját, kifogyhatatlan történekkel teli, összetéveszthetetlen stílusában igyekszik eligazítani minket a fent leírt “cuccok” használatában.

Az első előadás január 31-én, szombaton 13:30-tól lesz a Dumaszínházban (Budapest, Corvin sétány 1/b). Egy kis ízelítő a művész úr stílusából, egy korábbi műsorából:

Hozzászólások