Nagy hidegben villantottak a szexi sztárok

Vajon melyikük a legdögösebb?

2016/01/19

Hiába röpködnek kint a mínuszok, a sztárcsajok szívesen dobják le a textilt! Görög Zita, Debreczeni Zita és Sarka Kata irtó dögösek!

received_2491012060986581

A sztárok bebizonyítják, hogy a karácsonyi dőzsölés és a hideg ellenére is lehet valaki bomba formában így januárban is. Görög Zita például éppen Noszvajon piheni ki az év eleji fáradalmakat, ahol láthatóan nagyon jól érzi magát.

A gyönyörű műsorvezetőt az sem zavarja, hogy odakint esik a hó, ő a wellness szálloda melegéből figyeli a természetet – méghozzá fürdőruhában. Zita bizony két gyerkőc után is nagyon jó formában van, és láthatóan nagyon boldog. Miért is ne lenne, hiszen decemberben végre hozzáment új szerelméhez.

Közzétette: Görög Zita – 2016. január 18.

Sarka Kata nem csak tökéletes alakját mutatta meg, hanem azt is, hogy mitől is néz ki ennyire jól: a csinos anyuka rengeteg időt tölt az edzőterembe, hiszen néhány évvel ezelőtt teljes életmódváltásba kezdett. Azóta rengeteget sportol és egészségesen táplálkozik, ami meg is látszik rajta! Kata szívesen mutatja meg magát sport közben is – és milyen jól áll neki!

Rengetegen kérdeztek az edzőruhákról, amik rajtam vannak… Frenetic sportruházat a márkája, és én is imádom őket! 󾬗

Közzétette: Sarka Kata – 2016. január 19.

Debreczeni Zita egyszerűen ragyog a boldogságtól: néhány hónappal ezelőtt még erőteljesen tagadta, hogy ő és az olasz étterem tulajdonos, Gianni egy párt alkotnak, mostanra azonban sorra bizonyítják be, milyen tökéletes a kapcsolatuk. A gyönyörű modellen meg is látszik, hogy sínre került az élete, amit egy édes képpel is bizonyított – talán éppen szerelme ágyában készítette?

#goodnight ⭐️🌙💫

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Hozzászólások