Nagy megmérettetés előtt áll Berki Jack

Berki Jack holnap versenyzik!

2018/05/11

Nagy megmérettetés várja holnap Jacket, Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi kutyusa. Görgess lejjebb, hogy megtudd a részleteket! 

Jack a francia bulldog élete első nagy megmérettetésére készül, ugyanis egy kiállításon fog bemutatkozni a közönség előtt. Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi a négylábú cukiság “szülei” már így is joggal lehetnek büszkék a majd 20 ezer fős követőtáborral rendelkező kutyusra. Holnap azonban Jack újra bizonyíthatja rátermettségét egy kiállításon. Tölösi Rolanddal beszélgettünk a ThugLife kennel alapítójával. 

31450579_2107134949302660_6046720121999720448_n

Mit kell tudni a kennelről? Miért különleges? 

Kutyusaink nemzetközileg elismertek és amit tudni kell a kennelünkről, hogy a standard által el nem ismert színeket  is tenyésztjük a francia bulldogon belül (kék, merle, black and tan, blue and tan). Mivel ezek a színek fajtakesresztezéssel jönnek létre, igen nehéz minőségi egyedeket produkálni. Jack extra minőségű kiskutya és
szeretném megmutatni nagyközönség előtt(rajta kívűl 3 másik kutyussal megyünk).

Mit szól ehhez a kiállításhoz Berki Krisztián?

Krisztián szereti Jack formáját és küllemét, büszkén tekint rá, mivel ilyen típus nem jön szembe vele az utcán. Ezért is teljes egytértéssel bólintott rá arra, hogy mutassuk meg nagyközönség előtt is. Annyi volt a kérésük, hogy minél hamarabb vigyem vissza! :) 

Mi a lényege ennek a kiállításnak, mit figyelnek a kutyusokon?

Ennek a kiállításnak a szépség a lényege, a fajtajelleg, forma és adottságok, illetve a felvezető és a kutya közötti kapcsolat.

Mit vártok el Jacktől és a többi kutyától?

Amit elvárunk, hogy minden kutyus magához képest a legjobbat teljesítse -a körüléményekhez képest is (meleg, eső, szél, hó). Számomra nem az eredmények a fontosak, hanem az, hogy a kutyusaim fejlődjenek minden ilyen rendezvényen. Nyilván azért egy serlegnek is örülni fogok! :) 

Köszönjük szépen Tölösi Rolandnak, hogy mindezt megosztotta velünk és sok sikert kívánunk Jacknek és a ThugLife kennel többi versenyzőjének! 

Hozzászólások