Nagy Sándor nem tervez hosszútávra?

Először játszik egy darabban párjával

2014/06/24

Egy éves évfordulót ünnepel Nagy Sándor és kedvese, Gubik Petra. A két színész nem is találhatna jobb helyszínt a nagy napra, mint a színpad, hiszen először játszanak közös darabban. De hogy mit hoz a távoli jövő, azon a fiatalok még nem gondolkoznak.

Nagy Sándort igazi hősszerelmesként ismerhette meg a színházba járó közönség, hiszen rengeteg romantikus szerepben lépett színpadra. Ezúttal azonban nem csak egy darab erejéig rabolták el a szívét, hiszen egy éve talált rá a nagy szerelem.

párban„Most lesz egy éve, hogy Petrával egy párt alkotunk, ennek méltó ünneplése az Illés dalokra épülő zenés játék, hiszen most játszunk együtt közös darabban. Egyébként nagyon sokszor láttam már különböző szerepekben: az Operettszínházban ő alakítja az Elfújta a szél főszerepét, de legtöbb idejét a Békéscsabai Jókai Színházban tölti. Éppen emiatt mostanában kicsit húzósabb időszakot élünk meg, heti egy-két alkalommal tudunk találkozni, ilyenkor vagy én utazom Békéscsabára, vagy ő jön Budapestre. Izgalmas közös darabban játszani: sokszor segítünk egymásnak, összemondtuk a szövegeinket, és ezalatt az idő alatt kiderült, hogy nem csak a magánéletben, de a színpadon is jól megértjük egymást” – mesélte Sándor, aki szerint a jó munkakapcsolathoz az is kellett, hogy egy könnyed darabban debütáltak együtt. Egy komoly dráma több gondot okozhatott volna.

A két színész tökéletesen megérti egymást, ám Sándor elárulta: semmit sem szeretnének elsietni, így nem tervezgetnek a távoli jövőre

„Minden szabadidőnket együtt töltjük, nagyon szeretjük egymást és jól megértjük a másikat már fél mondatokból is. Semmit sem szeretnénk elsietni, hiszen mindketten fiatalok vagyunk, rengeteget dolgozunk, úgyhogy sokat alakul még a kapcsolatunk – a legtávolabbi jövő, amiben gondolkozunk, az egy nyaralás július közepén.  Petrával mindketten úgy gondoljuk: bőven van időnk arra, hogy a jövőt tervezgessük, inkább kihasználjuk az alkalmat, ha együtt lehetünk, aztán majd valamikor kiderül, hogyan tovább” – mondta titokzatosan a színész.

Hozzászólások