Nagy Sanyi kislányos bájjal pózol

Primadonnaként is hiteles a sármos színész

2014/12/15

Elárulta Nagy Sanyi, hogy milyen érzés nőként színpadra állni a nagyérdemű elé. De az is kiderült, hogy eleinte egész más pályát képzelt el magának, ami már-már meghökkentőnek mondható a mai világban.

Gyermekkoráról mesélt a színész Váczi Gergőnek és Szalai Viviennek. Rengeteget veszekedtek és verekedtek 3 évvel idősebb bátyjával, de természetesen kinőtték ezt a szokásukat, és mára már nagyon jó a kapcsolatuk, habár volt olyan, amikor majdnem megfulladt egy csínytevés miatt.

Sanyi elárulta, hogy rendkívül hálás testvérének azért, hogy soha nem volt féltékeny rá. Tizenhárom éves kora óta felismerték az utcán, mivel vendéglátásban dolgozott, később pedig színészi karrierje miatt vált ismertté, de bátyja soha egy rossz szót nem szólt azért, mert ő „háttérbe szorult”.

A zene iránti elköteleződése édesapjától ered, ugyanis amikor hobbizenekarával esküvőkön és bálokon lépett fel, Sanyi gyakran elkísérte őt. De még gimnáziumban sem tudta, hogy később mi lesz majd belőle. Kiderült, hogy nem tudta eldönteni, melyik foglalkozást válassza – az orvos és a lelkész között vacillált.

nagysanyi

Sőt, az sem titok többé, hogy rendkívül izgulós volt gyerekként és utált szerepelni. A fellépés előtt már egy héttel olyan izgatott volt, hogy alig bírt aludni napokig. Ezt biztosan kevesen gondoltuk volna arról a színészről, aki mára az egyik legtehetségesebb az országban.

Nézd meg a videót!

Hozzászólások