Nagymama vagy menyasszony lesz Détár Enikő?

Egyik sem kizárt!

2015/03/12

Kirobbanó formában van Détár Enikő, aki egyszerre két szerepre készül – nem a színházban, hanem a saját életében. Nagymama és menyasszony szeretne lenni, de esküvőt nem szeretne.

Bár szinte egy percnyi szabadideje sincs, mégis boldog és kiegyensúlyozott Détár Enikő. Párja, Péter és a gyermekei olyan hátországot biztosítanak számára, amelyből mindig erőt meríthet.

A magánéletem kiegyensúlyozott, harmonikus. Péternek sokat köszönhetek abban is, hogy sikerült túllépnem a múlton. Már jó egy éve egymásra találtunk. Boldogok vagyunk együtt. Figyelmes, kedves velem. Nem bánom, hogy nem szakmabeli, mert így rengeteg más dologról is tudunk éjszakába nyúlóan beszélgetni egy üveg bor mellett. Persze emellett színház- és mozirajongó. Nem tervezzük az esküvőt, mert az túlzás lenne. De bevallom őszintén: ha megkérné a kezem, igent mondanék. Aztán boldogan maradnék menyasszony vagy 50 évig” – árulta el a Kiskegyednek Détár Enikő.

Détár
Enikő megtalálta a boldogságot Péter mellett

A szexi színésznő amellett, hogy örömmel lenne menyasszony, saját gyermeket már nem szeretne. Arra azonban nagyon vágyik, hogy belekóstoljon a nagymama szerepbe, aki süteményt süt az unokáknak.

Kisebb genetikai csoda lenne egy gyerek az én koromban. Egyébként sem gondolom, hogy felelősségteljes döntés lenne. Az életemnek ezen szegmensét Zsebivel lezártam. Viszont boldogan lennék nagymama, azt imádnám! Vagány, jó fej nagyi leszek, aki sütni is tud, legalább kétfélét. Annál gyönyörűbb nincs, mint egy nagy család, ahol vannak gyerekek, nagyszülők, dédik. Szeretném látni, hogyan indul a gyerekeim élete. És az élet úgy teljes, ha van munka, kapcsolat és gyerek” – mondta a Hot! magazinnak a színésznő. 

Hozzászólások