Nagymamáját gyászolja Sebestyén Balázs

Családi tragédia miatt hagyta ott az élő adást a műsorvezető

2014/09/07

Péntek reggel, pár perccel a Morning Show indulása után, Sebestyén Balázs elrohant az élő adásról. Sokan találgattak és aggódtak, vajon mi történhetett a műsorvezetővel, illetve a családjával. Sajnos régóta betegeskedő nagymamáját vesztette el Balázs.

A Morning Show élő adása ment éppen, amelyben Sebestyén Balázs és kollégái Vadon János és Rákóczi Ferenc beszélgettek, amikor hirtelen megcsörrent Balázs telefonja – az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője olyan hírt kaphatott, amelyre nem lehet felkészülni akkor sem, ha valakinek régóta súlyosan beteg hozzátartozója van – számolt be az rcnews.hu a történésekről korábban.

Ekkor még annyit tudhattunk, amennyit Sebestyén Balázs sajtósa, Farkas Franciska elárult: “Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban.”

sebestyenbalazs2

A Bors értesülései szerint imádott nagymamáját vesztette el a műsorvezető. Péntek reggel fél 8 előtt csörrent meg a telefonja, ekkor rohant el az élő adásról, de ez nem érte váratlanul kollégáit. Habár még soha nem történt ilyen, Balázs jelezte munkahelyén, hogy ha bekövetkezik az elkerülhetetlen, ő szó nélkül el fog menni. A lap úgy tudja, még sikerült időben odaérnie, így el tudott búcsúzni nagymamájától, akivel kivételes volt a kapcsolata, és nagyon ragaszkodtak egymáshoz.

„Tudta, hogy hamarosan el fog jönni a búcsú, így Balázs megpróbálta elfogadni a helyzetet. De természetesen még így is kínkeserves volt számára minden egyes nap. Nagyon sok időt töltött a nagymamájával, akihez kivételes módon ragaszkodott. Titkon még azt remélte, hogy a második babájukkal, a dédunokájával találkozhat a mama…” – árulta el a lapnak a műsorvezető egyik barátja.

Együtt érzünk vele és osztozunk Balázs, és a család bánatában! Nyugodjék békében!

Hozzászólások