Nagymamakorban is bombázó Bíró Ica

Szerelemre vágyik a Metal Lady

2015/08/07

Bíró Ica 58 évesen is csúcsformában van, és bár évek óta szingli, várja, hogy megérkezzen az életébe a Nagy Ő!

A ’90-es éves szexszimbóluma még mindig letagadhatna az évekből, pedig lassan az unokákat várja. Ettől azonban egy cseppet sem tart, hiszen vallja, hogy a kor nem számít, egy nő mindenhogy gyönyörű lehet!

„Tisztában vagyok azzal, hogy nagymama korba léptem, és a harmincéves lányom bármikor megajándékozhat egy unokával, én azonban nem félek attól, hogy nagyszülőként esetleg majd öregebbnek tűnök. Soha nem kesergek, amikor belenézek a tükörbe, nem kezdem el számolgatni a ráncaimat. Ha nem vagyok elragadtatva az aznapi fizimiskámtól, inkább megpróbálok pozitívan gondolkozni, és azt mondom magamnak: ’nem baj, Ica, most összeszeded magad, mert képes vagy rá!’ A gondolatoknak teremtő erejük van, ezért inkább motiválok és dicsérek – mesélte Ica a Bestben.

BBF_29
Bíró Ica köszöni szépen, jól van (Fotó: RTL Klub)

Amellett, hogy nem foglalkozik a korával, amiatt sem izgul, hogy két házasság után egyedül van, és nem keresi görcsösen a szerelmet.

„Azon sem görcsölök, hogy már hosszú évek óta szingliként élek, mert nem találok magamhoz illő társat. Úgy érzem, tartanak tőlem a férfiak, talán mert erős egyéniség vagyok. Sajnos rengeteg csalódást ért, ezért talán egy kicsit óvatosabb vagyok a férfiakkal, mint kellene, de úgy vagyok vele, ennyi idősen már nem akarok minden áron kompromisszumot kötni. Persze nem tagadom, jól esne odabújni valakihez, kalandokba azonban nem bocsátkozom, számomra ugyanis a szex elképzelhetetlen szerelem nélkül – árulta el a Metal Lady.

Hozzászólások