Nagyon cuki képeket mutatott magáról Nánási Pál

Nézd végig te is a fotósorozatot!

2015/01/23

Nánási Pál, az ország egyik leghíresebb fotósa ezúttal saját gyerekkori fotóival kápráztatta el a műsorvezetőket és a nézőket egyaránt. Ráadásul az is kiderült, hogy megtévesztésig hasonlítanak Micivel.

El tudsz képzelni három férfit, akik a kanapén ülve (ráadásul élő adásban) babafotókról beszélgetnek? Pontosan ez történt ma a FEM3 Café műsorában, ahol Váczi Gergő és Kovács Lázár nézegethette végig Nánási Pál képeit.

nanasipal2

A népszerű fotós elárulta, édesapja volt az, aki inspirálta őt. Habár amatőr szinten foglalkozott a képkidolgozással, már gyerekként elvarázsolta a kis Palkót a folyamat, hiszen csodának tűnt számára. Ma már a digitális uralja a világot, de a régi eljárások a mai napig foglalkoztatják.

Beismerte, elszégyellte magát, amikor a felkérés után rádöbbent, nincsenek rendszerezve régi fotói, így nem volt túl könnyű feladat kiválogatni a legmeghatározóbbakat életéből. De szerencsére megtalálta azokat, amik jól tükrözték az adott kor hangulatát, illetve édesanyját is bemutatta a nézőknek. Ráadásul arra is fény derült, hogy megtévesztő a hasonlóság a gyerekkori Nánási Pál és a lassan két éves Mici között.

Hozzászólások