Nagypapa lesz Orbán Viktor?

Hamarosan kiderül, hogy a jóslatok beigazolódnak-e

2016/01/02

Szakértőket kért fel az egyik hazai bulvárlap, hogy még idő előtt fény derülhessen a 2016-os év fontosabb momentumaira, amik az óév történéseiből eredeztethetőek. Ilyen például a miniszterelnökünk családi élete is. Vajon mikorra várható Orbán Viktor unokája?

Fontos kérdéseket feszeget a lap. A felmerült témák között mindenki megtalálhatja a saját maga számára legkedvesebbet. Ez olyasmi, mint egy éves horoszkóp a jóslást tekintve, csak éppen eggyel kevesebb jövőképpel, mint a csillagjegyek száma. De lássuk a lényeget!

Hiába élünk Európa szívében, sokunk izgatottan figyeli a brit uralkodói család életét, mintha csak valami reality műsorban kukkolhatnánk kedvenceinket. Vilmos herceg és Kate Middleton gyermekeitől olvadoznak a kedves rajongók, és most úgy tűnik, ezt még lehet fokozni a harmadik baba érkezésével. Rusz Edit, pszichológus szerint, egy ilyen harmonikus kapcsolatban, ahol anyagi gondokkal sem kell szembenéznie az ifjú párnak, gyorsan le szokták tudni a gyermekvállalás kérdését. De hogy egy kicsit messzebbre menjünk, az amerikai elnökválasztás sem hagyja hidegen a magyar társadalmat. Tarjányi Péter, biztonságpolitikai szakértő szerint Hillary Clintoné lesz az elsöprő győzelem.

Vilmos herceg, Katalin hercegné a kis Györggyel

Emellett a sportrajongók is kaphattak némi ízelítőt, ami a foci Eb-t vagy a riói olimpiát illeti. Sőt, a filmőrültek pedig már szinte be is zsebelhetik az aranyszobrocskát a Saul fia számára, hiszen Nemes Jeles László filmjét biztos Oscar-díjra ítélik a „jövendőmondók”.

Na de mi lesz Magyarországon, ami a lakásépítést,az egészségügyet, Lajcsi büntetését vagy Orbán Viktor családját illeti?

„A Fidesz felsővezetőinek legidősebb gyermekei bizony szülői korba értek. Kövér László házelnök nemrégiben elejtett mondataiból kiindulva láthatjuk, mennyire vágynak már az unokára. A lakásépítési támogatás is jelzi a kérdés fontosságát” – jelentette ki Kiszelly Zoltán politológus a Blikknek, aki szerint elképzelhető, hogy a miniszterelnök az idén nagyapai örömök elé néz.

mti_orban viktor (2)

Hozzászólások