Nánási miatt döntött Ördög Nóra a TV2 mellett?

A váratlan pálfordulás körülményei

2014/07/12

Korábban már beszámoltunk arról, hogyan fogadta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Ördög Nóra távozását. Sőt az is kiderült, Liptai Claudiát egyáltalán nem zavarja, hogy „konkurenciát” kapott maga mellé. A találgatások azonban tovább gyűrűztek. Vajon mi köze van Nánási Pálnak a műsorvezető döntéséhez? A Bors szerint nagyon is sok…

Ordog_NoraÖrdög Nóra két évvel ezelőtt elárulta, milyen mértékben befolyásolja férje, Nánási Pál az ő életét és döntéseit – emlékezett vissza a Kiskegyed. „Nagyon sokat tanultam Palkótól a megfelelés témaköréről. Ma már jobban el tudom dönteni bizonyos helyzetekben, hogy valami megér-e annyi idegeskedést. Hogy nem kell mindenütt ott lenni, mert olyan sokat tud adni egy otthon eltöltött nyugodt este. A munkánk miatt pörgünk eleget. A nemet mondás művészete, azt hiszem, ez az, amit tanított nekem”

Korábban azonban a fotós is sok megbízást kapott az RTL Klubtól. De akkor mi érdeke lett volna abban, hogy rábeszélje feleségét a munkahelyváltásra? Kolosi Péter elárulta saját véleményét ezzel az üggyel kapcsolatban is: “Nánási Pál nagyon jó szakember, de valóban, sokszor azért jutott eszünkbe őt felkérni egy-egy munkára, mert Ördög Nóra férje. Jelenleg éppen nincs feladata a csatornánknál, és ez a két ügy egyébként független is egymástól. De úgy gondolom, az is nehezen elképzelhető, hogy ezek után ő akarna velünk dolgozni, legalábbis én a helyében biztosan nem akarnék.”

A konkurenciához igazolt műsorvezető Sebestyén Balázsnak adott interjút először, aki ugyan hosszasan győzködte kolléganőjét, de – a jó viszonyra való tekintettel – sikerült rábeszélnie, hogy a Class FM reggeli műsorában nyilatkozzon a történtekkel kapcsolatban.

Ördög Nóra elárulta, a TV2 kereste meg őt, de nem voltak hosszas tárgyalások a témával kapcsolatban. A kereskedelmi tévé egyszerűen megkérdezte, van-e rá mód, hogy náluk folytassa karrierjét. A műsorvezető először időt kért a csatornától. Nóra az RTL Klubnál nem akart bértárgyalásokba bocsátkozni, egyszerűen meghozta a döntést, amibe csak férjét vonta be. Balázs nem titkolta saját álláspontját: megkérdezte Nórától, vajon belegondolt-e abba, hogy ezzel presztízsveszteséget okozott annak a csatornának, ahol több mint 10 évet dolgozott. A válaszból kiderült, a döntés meghozatalakor családjára gondolt, ennek ellenére nem állt szándékában lejáratni előző munkahelyét.

A találgatások nem merültek ki ennyiben. Valószínűleg a várandós műsorvezető luxusklinikán hozza majd világra gyermekét. A Blikk felkereste Jónás Zitát, a klinika marketingmenedzserét, aki reagált a feltételezésekre: „Ördög Nóri nálunk hozta világra az első gyermekét. De hogy a második babáját is nálunk szüli-e meg, azt sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem tudjuk. Szigorú szabályok szerint dolgozunk. Köt bennünket a diszkréció.” Ha igazak a híresztelések, ezekért a szolgáltatásokért borsos árat kell majd fizetnie az ismert kismamának, ugyanis ez a szintű ellátás akár két millió forintba is kerülhet.

klinika

Hozzászólások