Naomi a pokol után került az Édenbe

Válogatott szörnyűségeket kellett átélnie

2015/03/16

Az Éden Hotel féktelen, öntörvényű szereplője mögött szörnyű évek vannak. Édesanyja azt sem akarta, hogy Naomi megszülessen, ezért terhesen ivott és gyógyszert szedett.

Pokoli időszakon ment át a nagyszájú lány, ezért nem csoda, ha viselkedése  az Éden Hotelben néha kiveri a biztosítékot.

Naomi valójában nagyon szeretetéhes lány, akire mindig lehet számítani. Tény, hogy kevés embert szeret igazán, ráadásul úgy él, ahogy neki jólesik. Nem viseli el, ha parancsolnak neki. Mindig úgy érzi, hogy harcolnia kell. Szerintem ez leginkább a pokoli gyerekkorával magyarázható. Nagyon rossz a viszonya az édesanyjával, de ezt nem is csodálom. Naomit nem akarták a szülei, főleg az anyja. Amikor megtudta, hogy állapotos, egy kicsit sem örült. Sőt mindent megtett azért, hogy elvetéljen. Gyógyszereket szedett, és piált is rendesen, erről nagymamája mesélt Naominak” – mondta a Blikknek a lány közeli barátja.

Éden Naomi

Az Éden Hotel szőkeségének később egy testvére született, de mivel borzasztó körülmények között élt a család, a lány sokszor éhezett azért, hogy a testvére ehessen.

Otthon a helyzetük egyre elviselhetetlenebb volt, Naomi hatéves lehetett, amikor a gyámhivatal úgy döntött, hogy testvérével együtt inkább intézetbe kerüljenek. Belegondolni is szörnyű, hogy milyen körülmények vezethettek idáig. Vannak olyan dolgok, amelyekről ő sohasem beszél, így mi sem tudunk mindent. Ha ez szóba kerül, akkor mindig azt mondja, hogy a teljes igazságot csak ő tudja. Persze az intézetben sem lett jobb, újabb kegyetlen időszak következett” – tette hozzá a jó barát.

Hozzászólások