Naptej – sirálysz*rból

Te be mernél alá állni?

2016/07/07

A naptej a nyár elengedhetetlen eszköze, de mit teszünk, ha esetleg elfogyott? Semmi különlegeset, beállunk az egyik sirály-drón alá, az meg szarik ránk!

Mindig is szerettem az érdekes találmányokat, főleg ha valami egy kicsit bizarr vagy meghökkentő is! Most a legújabb csodatalálmányban, amit bemutatok nektek, mindkettő benne van.

A naptejet szaró sirály!

A szülők elmennek nyaralni a gyerekkel, a gyerek meg a tengerparton szaladgál, erősen süt a nap, UVB sugárzás meg a tököm… Ugye mindenki félti a gyereket, nehogy leégjen? Igen ám, de mi van akkor, ha a gyerek sír és hisztizik, hogy őt bizony nem lehet bekenni naptejjel?

Na a “brit tudósok “, vagy valami még náluk is betegebb okostojás,  a drónok kifejlesztésének és elterjedésének lelkes követője a drónokon felbuzdulva ihletet kapott: csináljunk egy sirály drónt, ecsém, ami leszarja a gyerekeket naptejjel! Megcsinálták, kész is a csodasirály!

A gyerekek játszanak a parton, a sirályok meg köröznek felettük – és szarnak rájuk. Valaki meg a bokor mögül irányítja a kulát, és kinézi az “áldozatokat.” Nagyon beteg egy állat lehet…

De most képzeld már el a beszélgetést:

– Szia, te mivel foglalkozol?
– Á, semmi extra, gyerekeket szarok le egy naptejfosó sirály-drónnal…

Vagy ezt:

– Anya, anya, leszart egy sirály! 
– Semmi gond, kisfiam, gyere ide, elkenem…

És ha frankón egy sirály szarta le és azt keni el rajta?! Mert mondjuk az élő sirályok is ott laknak és szarnak?! Beteg egy találmány – de pont ezért tetszik.

Irány a tengerpart, gyerekek, szarozzuk össze magunkat sirályokkal!

Hozzászólások