Narancsbőr ellen dörzsöld a reggeli kávédat a lábadra!

Otthon készíthető masszázsolaj cellulitisz ellen

2014/06/26

A kávéban lévő koffeint régóta használják a kozmetikumokat gyártó cégek a narancsbőr elleni termékeikben. Ez a hatóanyag elengedhetetlen ha a cellulitisz ellen vesszük fel a harcot.

A koffein ugyanis serkenti a vérkeringést és tonizáló hatással van a bőrre. Ezen kívül pedig segít eltávolítani a méreganyagokat.

Otthon is könnyen készíthetünk magunkat narancsbőr elleni testradírt az alábbi módszerrel.

Kétféle olajat készítünk, az egyikhez kávét és sót, a másikhoz citrom-, narancs-, és grépfrút levet fogunk használni.

Főzzünk egy jó erős feketekávét, adjunk hozzá egy fél marék sót, és keverjük addig, amíg a só teljesen el nem olvad a folyadékban. Majd öntsünk hozzá egy kevés olívaolajat. Alaposan keverjük össze és masszírozzuk be vele a problémás területeket.

narancsbőrEzután facsarjunk ki egy fél citrom, fél narancs, és egy fél grépfrút levét, és keverjük össze, majd ezzel is dörzsöljük be alaposan azokat a területeket, ahol narancsbőr van.

A narancsbőr elleni harc egyik igen fontos eleme, hogy alaposan kell a bőrbe dörzsölni a hatóanyagokat, szinte össze kell préselni a lerakódott zsírréteget.

narancsbőr-1Mossunk kezet és folpack-al csavarjuk be azokat a felületeket, ahova bemasszíroztuk a készítményt. Hagyjuk így 10 percig és ezt a folyamatot ismételjük meg minden nap. Így garantáltan nagy javulásokat érhetünk el és a narancsbőr tünetei csökkenni fognak, de ne feledjük, hogy önmagában semmilyen krém, vagy készítmény nem segít 100%-ig eltávolítani a narancsbőrt.

A biztos és teljes hatás érdekében folyamatosan sportolnunk kell, és át kell rendeznünk az étrendünket is.

Hozzászólások