NASA: Ezekkel a plakátokkal hívnak a Marsra!

Megkezdődött a toborzás a Vörös Bolygó felderítéséhez

2016/08/26

A NASA eltökélt szándéka, hogy embert küldjön a Marsra a 2030-as években. Mivel ez egy nem is olyan távoli időpont, már meg is kezdték a toborzást!

Szomszédunk meghódítása régóta téma a NASA berkein belül. A Mars kolonizálásának lehetősége úgy fest, nem sokáig lesz már kérdés, legfeljebb az időpont, mikor a küldetés kezdetét veheti. Mindenesetre az Űrhajózási Hivatal már elkezdte felkutatni azokat az embereket, akik a tervek szerint 2030 környékén már útjukra is indulhatnak majd!

A kampányt kifejezetten stílusosan oldották meg néhány retro poszterrel, amit a saját oldalukon pársoros szövegekkel is kommentálnak.

Legyél te is marslakó!

A Marsnak szüksége van RÁD! A jövőben a Marson szükség lesz felfedezőkre, gazdálkodókra, földmérőkre, tanárokra… de legfőképpen RÁD! Csatlakozz hozzánk az Utazás a Marsra programban, ahogy robotokkal felfedezzük a bolygót, és egy nap végre embert küldhetünk oda!

A poszterek designja kifejezetten tetszetős, a ’80-as évek sci-fijeit idézik. Sajnos van egy olyan sejtésünk, hogy nem újságírókat keresnek, különben már régen jelentkeztünk volna. Azért a plakátokat persze megmutatjuk, hátha nektek is megjön a kedvetek a világűr felfedezéséhez!

A felhívás további részeit a NASA honlapján érhetitek el

Hozzászólások