Nászúton a Pitt család

Gyerekeikkel nyaralják végig a mézesheteket

2014/09/15

Mi lehet még stílusosabb, mint egy celeb-esküvő? Nos, a boldogító igent követő nászút. Ennek a jegyében tölti napjait a Brad Pitt-Angelina Jolie páros Máltán, ahova gyerekeik is elkísérték a friss házasokat.

Két világhírű színész már az esküvőből sem hagyta ki hat gyermekét, hiszen Angelina Jolie gyönyörű ruháját az ő rajzaik díszítették. Egyáltalán nem meglepő hát, hogy Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, és az ikrek, Vivienne és Knox is a szüleivel tartott a luxusjachtra. A gyerkőcök láthatóan élvezik a napsütést és a hajókázást.

Nászúton a Pitt család

Hollywood nagyágyúiként azonban sosem hagyhatják teljesen maguk mögött a munkát: a sztárpár a nászútja alatt is dolgozik. Éppen ezért döntöttek Málta mellett: Angelinát és Bradet ugyanis oda szólította új filmjük, a By The Sea forgatásának munkálatai. Ez lesz az első mozijuk, amit a Mr. és Mrs. Smith óta együtt készítettek, ráadásul most már mint férj és feleség dolgoznak a projekten.

Angelina a strandolás, videózás és forgatások közben tiszteletét tette a máltai haditengerészet egyik hajójának fedélzetén is, ahol királynőknek járó tisztelettel fogadták. Az egyik tengerész egy fedélzeti sípot fújt, melyet csak a hajókapitány vagy magas rangú látogatók üdvözlésekor használnak, a többi katona pedig szalutálva állt a 39 éves színésznő előtt.

angelina
Királynőként fogadták Angelina Jolie-t

Brad és Angelina majd’ 10 év együttélés után, augusztus 23-án kötött házasságot teljes titoktartásban Franciaországban, ahonnan egyenesen Máltára utaztak a romantikus nászútra.

Hozzászólások