Ne a G-pontra vadássz!

Máshol is lehet jó

2015/10/20

Vannak pasik, akik a szex során csak azzal vannak elfoglalva, hogy már tökélyre fejlesztett, vagy legalábbis annak gondolt tudásukat maximálisan bevessék, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy a nő mire vágyik. Egyetlen dolog lebeg a szemük előtt: csak a G-pontra fókuszálnak. És mi lesz a borsókánkkal?!

Kedvenc filmem a Csúf igazság, szerintem rendkívül aranyos és közvetlen módon mutatja be a szexualitás deformitásait a maga felszínes, jobban mondva inkább egyszerűen csak érintőleges módján. Az a rész megvan, amikor Katherine Heigl vibrátoros bugyit kap Gerald Butlertől? A szőke jégkirálynő gyanútlanul magán felejti a fehérneműt és vacsorázni indul. A távirányító viszont rossz kezekbe kerül, de a csaj végül akkorát élvez, hogy bele remeg az étterem!

És láss csodát, a műveletnek semmi köze sem volt a G-ponthoz! Pusztán azért, mert a vibrátor megfelelő módon izgatta a csiklóját, képes volt egy orbitális élvezésre! Teszem hozzá, behatolás nélkül! Akkor mégis miért van az, hogy a pasik egy bizonyos százaléka erőszakosan kutatja partnernőjén “A” gombot, csak a G-pontra koncentrál, miközben elfelejt jó lenni az ágyban és egyéb fronton is kényeztetni a nőt? Szóval, akkor most elárulom, hogy mire érdemes odafigyelned szex közben! (A művelet akár fordított felállásban is működhet!)

Hallgasd a partnered

Tehát. A nők nagy része úgy simogatja és ott érinti meg a partnerét, ahol egyébként ő is szereti, ha hozzá nyúlnak. Egy nyakpuszi, egy gyengéd simogatás, fejmasszírozás, cirógatás az alhason és mellkason, szenvedélyes csók… Mind-mind olyan mozdulatok, amiket a nő ugyanúgy szívesen vesz, ha az ő testén futkos ezek miatt a hideg. Mert hát könyörgöm, miből tudhatnám, hogy hol jó a másiknak, ha nem az alapvető feltevésem, hogy nagy valószínűség szerint ott, ahol nekem is?! Szóval kövesd le a csaj mozdulatait, és még a végén az is lehet, hogy olyan területekre is eltéved a kezed, ahol előtte nem járt.

Kérdezd meg, mit akar

Annyi kapcsolatnak a hibás kommunikáció a rákfenéje! Ez a szexre különösen igaz, csak gyakran szégyenlősek a felek. Igenis merd elmondani, hogy mit akarsz! A leggyakrabban az a probléma, hogy azért nem mernek beszélni a csajok, mert nem akarják megbántani a másik felet. Ezért inkább hallgatnak. Pedig sokkal nagyobb szükség van rá, hogy ki legyen mondva, mit akarnak, hiszen a férfit lényegesen egyszerűbb és könnyebb kielégíteni, mint egy nőt. Szóval, mielőtt a G-pontra hajtasz, előbb finoman érdeklődj, hogy mi esik jól a nőnek. Így még az is megtörténhet, hogy amit eddig ő sem tudott a testéről, azt most egyszerre fedezhetitek fel, és találhatjátok meg….ha érted, mire gondolok.

Próbáljatok ki új dolgokat

Legyetek pro-aktívak, kísérletezzetek! Új pózokkal, ritmussal, még akár a csók minőségével is! Ne fogjátok vissza magatokat, hiszen ebben rejlik a szex kvint esszenciája!

Hozzászólások