Ne aggódj! A férfiak nem mindent látnak az ágyban!

Ezeket a hibákat észre sem veszik

2015/02/20

Mi nők olykor úgy gondoljuk, ha nincs tökéletes bőrünk, combunk vagy mellünk, talán nem is fogunk tetszeni az ágyban. Pedig ez nem így van, a férfiak nem mindent látnak az ágyban.

Borosta

Bárkivel előfordul, hogy nem jut ideje a borotválkozásra. Ne görcsölj, ha még észre is veszi, nem ezen fog múlni a dolog, ettől még lehetsz szexi.

Combok

Mikor a férfi lentről felfelé kezdi simogatni a combjaidat, egyre közelebb jutva a lényeghez, hidd el, cseppet sem fog azon gondolkozni, hogy itt-ott van egy kis plusz. Az ő szeme előtt csak a cél lebeg majd.

156603202

Bőr

Minden nő szeretne gyönyörű bőrt, de pont ez az a dolog, amire az ember szex közben nem fókuszál. Gondolj csak arra, hogy neked sem tűnnek fel az ő hibái, fordítva miért lenne így?

Mellek

Kicsi vagy nagy, egyforma, vagy felemás, teljesen mindegy, az oxitocin hat a férfi agyára, így ezekben a pillanatokban a tiédet látja majd a legszexisebb kebelpárosnak.

122413109

Odalent…

Mire a pasi odaér, elönti az agyát az élvezet. Nem lesz ideje gondolkozni azon, hogy milyen is vagy, vagy hogy az előzőhöz képest miben vagy más. Ne aggódj! Ő a dolgát fogja végezni a legnagyobb örömmel.

Hozzászólások