Ne kövess el ilyen hibát!

Pasiüldöző monológok

2015/10/14

Vannak tipikus hibák, amiket új kapcsolatuk elején szinte az összes nő hajlamos elkövetni. Szerinted te nem ide tartozol? Akkor nézd meg, mivel ijesztik el legtöbben a pasikat, hogy tutira elkerüld ezt a hibát!

Valamiért léteznek azok a tipikus női viselkedési mechanizmusok, amiket újból és újból elkövetnek a nők, ha bimbózó kapcsolatuk idusán vannak. Akad, aki többször is, de hogy többen is, az szinte biztos. Tracy Cox összeszedte azt a 8 tipikus női bakit, amit olyankor szoktunk elkövetni, amikor legbelsőbb vágyunk szerint igazából meg akarjuk hódítani a férfit és szeretnénk rá felhívni a figyelmét, hogy megütötte a főnyereményt. Ehelyett csak azt érjük el, hogy elriasztjuk őket magunktól, ráadásul nem értjük, mivel, pedig a válasz igen kézenfekvő. Ki szereti, ha a másik folyton az exéről magyaráz?

Summer loving

Az igazság nem mindig a legjobb megoldás arra, hogy magadhoz láncolj valakit. Legyen az férfi vagy nő, de a párod biztosan nem szívesen hallgatja végig a történeteidet az exekről, hogy kivel hány és milyen szexuális kapcsolatod volt, de arra sem kíváncsiak, hogy melyiket miért csaltad meg! Hékás! Ha te ilyet hallanál, nem az lenne az első gondolatod, hogy ha megtette vele, akkor biztosan veled is előfordulhat? Hidd el, hogy ez visszafele is igaz, ezért inkább ne csacsogj fölöslegesen. Összeszedtük a legjellemzőbbeket:

Mennyire volt  jó az exed

Senki sem kíváncsi rá, hogy milyen jó volt vele a csók, vagy mennyire szeretted, amikor a nyakadat puszilgatta. Ha jót akarsz magadnak, ilyeneket inkább ne mondj. Vagy tehetsz egy próbát, de akkor ne lepődj meg, ha a párod többet nem jár azon a területen. Ki akarná ott csókolni a testedet, ahol már más szája is járt. Főleg, ha ezt az orra alá dörgölöd.

Ne hasonlíts össze a szexet

Jobb, ha nem sztorizol arról, hol és hányszor csináltad az exeddel, vagy bármelyik szeretőddel. Óhatatlan, hogy a párodban rossz érzéseket kelt, uram bocsá’ joggal jut eszébe, hogy arra célozgatsz, vele nem olyan jók az együtt létek, vagy nem megfelelő a minősége. Inkább törekedj rá, hogy köztetek minden flottul működjön.

ex (2)

Az exek száma

Több tanulmány is irányult arra nézve, hogy kiderítse, mi az ideális partnerek száma egy nő és egy férfi esetében. Nos, a megdöbbentő szám egy 2500 fős kutatás esetében a következő: a férfiak szerint a nők ideális partnerszáma 10. Ugyanez a férfiak szerint saját nemükre vetítve 32. Hát hol itt az igazság? De ne is menjünk ebbe bele. Hacsak nem vagy szexista, akkor ezt a számot fedje inkább az örök némaság, senkinek semmi köze hozzá.

Játékos féltékenykedés

Gyakran előfordul, hogy az önmagukban bizonytalan egyének óvatosságból, vagy hogy kicsikarjanak némi érzést vagy reakciót az új párjukból, megpróbálják féltékennyé tenni őt olyan sztorikkal, amikkel egyébként pont az ellenkezőjét érik el. Ez kétélű fegyver, van, akiben feléled a vadászösztön, mások fejvesztve menekülnek majd. Döntsd el, mire van szükséged.

Hozzászólások