Ne szórakozz a nagyival, mert szétverte a betörőt!

2019/11/25

Nagyon rossz emberre tett egy részeg férfi Rochesterben. Egy idős hölgy otthonába tört be, aki rendesen elagyabugyálta.

A 82 éves Willie Murphy nem mondható átlagos nagyinak, ugyanis korához képest elég jó a kondija. Murphy asszony bodybuilder-bajnok, és annak ellenére, hogy mindössze 45 kiló és 150 centi, lazán ki tudja nyomni a 104 kilót. Aktívan versenyez 80 pluszos kategóriában és csak nagyritkán van ellenfele.

A New York állambeli, Rochesterben él egyedül, ahol múlt héten csütörtökön, éjjel 11 óra körül alváshoz készülődött, amikor hallotta, hogy valaki segítségért kiabál és dörömböl az ajtaján. Egy fiatal férfi azt üvöltözte, hogy rosszul van, ezért Murphy azonnal kihívta a rendőrséget, de nem engedte be a kopogó idegent, ezért az dühében rátörte az ajtót.

A nő először elbújt, de aztán inkább úgy döntött, hogy önvédelemből nekivág a részeg betörőnek egy asztalt. “Öreg vagyok, egyedül vagyok, de tudja mit? Szívós is vagyok” – mondta a nagyi. Azt is elmesélte, hogy a pasason kettétört asztal lábával is jól elnáspángolta a férfit, majd a biztonság kedvéért jól rá is ugrott párszor.

Ha ez nem lett volna elég, a férfit végső soron egy gyereksamponnal hatástalanította, melyet arcába öntött. A részeg férfit természetesen szállítani, miközben Murphy asszonnyal selfieztek az őt kihallgató rendőrök.

Rochester NY Police@RochesterNYPD

Ms. Murphy standing shoulder to shoulder with Genesee Section Officers after an intruder attempted to break into her home. Ms. Murphy is tough as nails & fended off the intruder. Ms. Murphy standing with some of the officers that responded to her home.

Kép megtekintése a Twitteren
349 ember beszél erről
Hozzászólások