Ne tedd! Kínos orális szex bakik a férfiak szerint

Kisokos kényeztetéshez

2014/11/17

Szeretnéd olyan feledhetetlen orális örömökben részesíteni kedvesed, hogy még másnap este is csak mosolyogjon? Olvasd el, hogy mitől irtózik az erősebbik nem és ezeket kerüld el!

Mesterkélt tempó

A megfelelő tempó eltalálása nem mindig könnyű, ezért, amíg nem olvasod rutinosan a párod reakcióit, inkább ne lassíts, mert ez megtörheti a szenvedély egyébként kifogástalanul alakuló ívét. A rossz pillanatban történő ritmusváltások és a megállások ugyanúgy tönkretehetik az élményt, mint a túlzott rohanás. Ezért inkább maradj az egyenletes sebességnél és a kényelmes tempónál, esetleg a végén gyorsíts egy kicsit, ha úgy érzed.

A gyorsaság komoly kedvrontó lehet, mert, ha sietsz, akkor a pasi úgy érzi, minél előbb túl akarsz esni rajta. Valójában az egész élmény vezet a gyönyörhöz, ami nem merül ki a puszta, mechanikus kielégülésben. Ha figyeled a férfi reakcióit, és a kézenfekvő jelek mellett meghallod a sóhajait is, könnyebben megállapíthatod, hogy mit szeretne.

78162276

Véletlen harapás

Harapások ritkán történhetnek véletlenül is, de gyakrabban esnek meg félig-meddig szándékosan. Ám, ha van valami, amitől a férfi retteg az orális szexben, az a harapás, és a hozzá tartozó nem mindennapi fájdalom. Persze vannak olyanok, akik épp az adrenalinnövelő hatás miatt örömmel fogadják az apró, óvatos és borzongató fogérintéseket, de, amíg erről nem győződtél meg, érdemes inkább tartózkodnod ettől. Különösen az érintkezés legelején érdemes figyelned arra, hogy a nemes szerv ne a fogak kerítésén keresztül jusson a vágyott puhasághoz.

Mindent egyszerre

Kínos pillanatokat okozhat az is, ha túl sokat igyekszel vállalni egyszerre. Nemcsak azért, mert a kevesebb néha több, és sokkal inkább célba ér egy-egy jól kivitelezett, minimalista gesztus, mint a technikák halmozása. Kínos következményei lehetnek, ha olyasmit erőltetsz, amire nem vagy felkészülve, esetleg fulladásveszély fenyeget. Hangulatfüggő is lehet, hogy éppen mennyire vagy nyitott az élményre, ezért csak abba menj bele, ami neked is jólesik. Inkább közösen kísérletezzétek ki az együttműködés alapelveit, és jöjjetek rá, hogy ki mit szeret, mintsem, hogy kellemetlen pillanatokat szerezzen mindketőttöknek, hogy feleslegesen forszíroztok valamit.

 

461941373

 

Hozzászólások