Neked melyik a kedvenc pózod?

Sokat elárul rólad a választásod

2014/11/09

Tudtad, hogy a személyiségedről árulkodik kedvenc pózod? Nézd meg most, milyen is vagy valójában! Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani az öt lehetőség közül a leginkább rád jellemzőt.

Hanyatt fekvő

520892113

Ha a hátadon fekve szeretsz leginkább aludni, akkor nyitott vagy az új kihívásokra és az izgalmakra. Amellett, hogy egészséges a hátad számára ez a póz, elárulja rólad, hogy a pozitív gondolatok rabja vagy, illetve életed egyik mottója az Élj a mának!

Szétterülő – ágyat birtokló

stk84743cor

Úgy érzed magad a legjobban alvás közben, ha elnyújtózhatsz teljesen az ágyon, ahogy éppen kedved tartja? Lehet, hogy ezzel kellemetlen és álmatlan éjszakákat okozol kedvesednek, de biztos lehet abban, hogy egy rendkívül kreatív személy fekszik mellette az ágyban. Az sem kizárt, hogy tudat alatt ezzel azt kívánod kifejezni a számára, talán jobb lenne, ha egy ideig külön töltenétek az estéket.

Magzat póz

111971503

Imádsz összegömbölyödni alvás közben az ágyadban? Ez egyfajta védekezési testhelyzet, hiszen olyan picire húzod össze magad, hogy minél kevesebb támadási felületet adj másoknak. De pozitív tulajdonságra is utal ez a póz: az érzéseidet könnyedén kezeled, így azok kifejezése vagy megértése soha nem okoz neked problémát.

Oldalra fordulós

517818777

Ez a póz arról árulkodik, hogy szívesen fordulsz oda másokhoz, hogy meghallgasd őket és segítséget nyújts, amennyiben szükségük van rád. Amire mindenképpen figyelned kell az az, hogy soha ne áldozd fel a saját boldogságodat azért, hogy mások gondjaival foglalkozhass!

Hason fekvő

520960219

Szinte bezuhansz az ágyba arccal a matracnak? Ez arról árulkodik, hogy sokat pörögsz, és szinte minden buliban benne vagy. Nyilvánvaló, hogy imádod a kalandokat, de néha nem árt, ha összeszeded magad és odafigyelsz, hogy szétszórtságod és esetleges kimerültséged ne okozhasson fejtörést az életedben.

 

Hozzászólások