Neked melyik szexpóz a befutó?

A pasik és a csajok is elárulták kedvencüket

2015/05/26

Kinek a pap, kinek a papné, tartja a mondás és nincs ez másképp az ágyban sem. Nem feltétlenül ugyanaz a szexpóz a kedvence a pasiknak és a nőknek.

Lovagló- vagy kutyapóz? Elölről, hátulról vagy egymáson? Megkérdeztük mindkét nem képviselőit, hogy milyen pozitúrákat preferálnak leginkább.

Kata, 31

Alapvetően úgy gondolom, hogy partnerfüggő, mert például az egymásra találás kezdeti időszakában, egymásra hangolódás van, akkor függ a mérettől, a vehemenciától és a technikától. Melyik lesz számotokra a legkomfortosabb és hogyan tudsz eljutni a csúcsra. A misszionárius pózt azért szeretem, mert amellett, hogy ez egy személyes póz, lehetőség van a másik reakcióit feltérképezni, látni a tekintetét, csókolózni vele. Az igazi orgazmus élményt adja, amikor egymással szemben egymás ölében ültök, mélyebb a behatolás mértéke, együtt mozogtok, meg lehet ölelni a másikat, csókolni a másikat.

Lajos, 42

Gyakorlatilag nincs kedvencem, a misszionárius a legérzelgősebb, a legnagyobb érzelmeket lehet benne átadni, azon felül imádok új dolgokat kipróbálni, csak nem álljon be a derekam. A kutyapózt is szeretem, de nem pózfüggő a történet, hanem, hogy milyen a szexuális együttlét töltöttsége, hogy “gyere ide szétszedlek” vagy inkább romantikusan… Alapvetően partnerfüggő, de a pillanat hevében dől el, hogy melyik éppen a kedvenc pozitúra. Például ha normális a kapcsolat, akkor egymásra vannak hangolva.

Young couple enjoying in their love

Klári, 27

helyzettől és hangulattól függ és attól is, hogy mennyi ideje van rá az embernek. Ha hirtelen csak felrobban a vágy, akkor vadabb és akkor jön ami jön, de amikor szerelmeskedős, akkor olvad egyikből a másikba az ember, olyan simogatósan, finoman. Meg attól is függ, hogy hol: az ágyban, a konyhában vagy a fürdőszobában vagy az előszobában.

Mara, 39

A kedvencem a kutyapóz, azt szeretem leginkább, mert állatias, mert ösztönös. Közel áll hozzám az a fajta misszionárius, amelynél nem simulunk egymáshoz, hanem a kinyújtott karján megtartja magát és jól láthatjuk egymást. Ez nagyon szexi tud lenni.

intimate young couple during foreplay

Gábor, 44

Amikor a nő van felül, imádom! Ilyenkor látom az egész alakját, az arcát a haját, a melleit. Nem is beszélve arról, hogy én csak kényelmesen fekszem, ő pedig észvesztően tekergeti a csípőjét rajtam.

Hozzászólások