Nekiestek a rajongók Kulcsár Edinának-hazugsággal vádolják

2018/09/15

Kulcsár Edina az élete minden részletét megosztja a követőivel-valószínűleg ez adta a támadási felületet is. Azzal vádolják, hogy hazudik a baba érkezéséről! 

Mióta Kulcsár Edina teherbe esett és elárulta követőtáborának, folyamatosan záporoznak felé a kérdések de leginkább egy: mikor jön a baba? Edina és Csuti azonban ezt az egyet szerette volna megtartani magának cserébe viszont megígérték, hogy mindenképp beszámolnak majd a kis Medox érkezéséről. Legutóbbi képe alatt azonban azzal vádolják a követők, hogy valójában már rég szült és csak titkolja, hogy a kicsi már világra jött.

A szépségkirálynő azonban most sem maradt csendben, megvédte magát, illetve akadt néhány rajongója, aki a pártjára állt. 

Ilyen hozzászólások érkeztek Edina képe alá: 

“Ha valaki ilyen nyilvanosan eli az eletet ne csodalkozom ha kap hideget, meleget DE ha felvallaltad ezt Kedves Edina akkor mindig tegy igy, mert az eleg furcsan jon ki ha pl nem vagy naprakesz, ilyenkor kicsit becsapva erzem magam..”

“Majd a jovo heti HOT! szambol megtudjuk a szules reszleteit, nyugodjatok meg, mar eladta valamelyik ujsagnak a “sztorit” (:”

” igen Edina megszült már! Ezek csak ilyen figyelem elterelő posztok!”

“Így van! Ez az ő dolga! De akkor ne ígérgessen semmit és ne hazudjon, Mindig azzal jön, hogy ő mennyire hiteles…”

A kismama pedig így reagált: 

“Kedves és nem kedves kommentelők.
Csak pár hozzászólást olvastam el, de aztán megálljt parancsoltam magamnak, mert nem szeretném felidegesíteni magamat ilyen dolgokon, ám reagálni szeretnék, hiszen a hallgatás nem az én asztalom.
Először is. Láttam hogy valaki azt írja, hogy kamu kép… 😄 Mitől tud egy kép kamu lenni?! Írom: Ha ki van retusálva, vagy ha valami meg van másítva rajta. Ez nincs.
Következő. Ki írta azt, hogy ez a kép mai?! Netán van valamilyen instagram protokoll, amiben le van az írva, hogy csak és kizárólag aznapi képet lehet kitenni? Én nem tudok róla, de szóljatok ha le vagyok maradva.😅 De itt még mindig nincsen vége. Valaki azt is írta, hogy hiteltelen vagyok, mert biztosan szültem már és hazudozok… 😃👏 Állítottam én bármelyiket is? Nem?! Akkor mi a hazugság?! Hitelesség?! Igen, hitelesnek tartom magam és soha nem megyek ezzel szembe. Ne keverjük össze a munkát a magánélettel. ☝️
Igen, megígértem hogy ha eljön az ideje, akkor meg fogjuk osztani valahol a babánk érkezését, de ha eddig nem találkoztatok sehol a hírrel, akkor annak nyílván oka van. 🤷🏻‍♀️ Nagyon megköszönném, ha nem kérdeznétek fel a saját életemmel kapcsolatosan. ✋ Találgatások, bepróbálkozások mindig is voltak, vannak és lesznek is. Csak halkan megsúgom, hogy 2 hónappal ezelőtt is kaptam olyan üzeneteket, hogy biztosan megszültem már, mert láttak… Akkor már 2 hónapja hazudozok?! 😅 Nagyon cukik vagytok hogy ennyire nyomon követitek az életünket, de azért remélem, hogy ennél mindenki életében vannak fontosabb tényezők, mint hogy ,,Kulcsár Edinának mikor születik már a babája?! “ Főleg, hogy ezen vannak akik meg tudnak sértődni. Alig várom hogy megosszam veletek a hírt, de kérlek ne vegyétek el ettől a kedvem, mert kezd frusztrálni a téma.
Pont, hogy azért döntöttem úgy, hogy minden velem kapcsolatos dolgot is megosztok veletek, mert azt vettem észre, hogy nagyon kedves követőbázis alalkult ki az oldalamon. Alapvetően sokan nem is engednek ekkora betekintést az életükbe, bár őszintén szólva most én is elgondolkodtam ezen a hozzászólások alapján. Egy picit elszomorító… ( A kedves és megértő kommenteket pedig nagyon köszönöm. 😊❤️ )”

Amikor még a vizsgálóba is szinte egyszerre tudunk érkezni! 😅🙈💕 @vivienborzi #oriaspocakok

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások