Nekünk is van “Szuper˝ hősünk!

Este újra pályára áll az egykori jégkorong válogatott

2015/11/03

Ma este végre megmutathatja magát az egykori szenzációs jégkorong válogatott, akik történelmi jelentőségű tettet vittek véghez. Szuper Levente, a csapat világbajnok kapusa igazi hős a hazai hoki történetében.

Nemcsak azért, mert A-listás játékosként a magyarokat felírta a világelit tabellájára, hanem saját pályafutásában is komoly sikereket ért el Szuper. Az Indul a bakterház egykori gyerekszínésze tizenhét évesen került el Németországba, onnan pedig már csak egy ugrás volt az amerikai liga, az NHL, ami az egyik legrangosabb közeg a jégkorong világában.

Ahogy azt már mi is megírtuk, Szuper Levente és a szapporói hősök ma lépnek pályára a Tüskecsarnokban, méghozzá nem könnyű ellenféllel szemben. A Cseh Öregfiúk világklasszis nevekből tevődik össze, de Levi nem az a játékos, akinek egy ilyentől megremegne a térde, igaz nincs most benne a napi rutin. “Azt gondolom, hogy amint bedobják a korongot, azért a versenyzői ösztön elő fog jönni belőlünk. Én egy párszor edzettem most az utánpótlás csapattal a Vasasnál, azért előjött… Én nagyon nem szerettem világ életemben, ha korong van a kapumban” – mesélte Váczi Gergőéknek reggel a Fem3 Caféban a korábbi játékos, amiből már sejteni lehet, hogy nem adják majd egykönnyen magukat a cseheknek. Sőt, reményeink szerint egyáltalán nem, hanem a zúgó Ria-Ria-Hungária elég biztatást adhat majd nekik a több ezer szurkoló előtt, hogy végül a csehek kapituláljanak a hazaiak előtt.

Had’ szóljon a Hajrá Magyarok!

Hozzászólások