Nem a papír a legfontosabb Király Lindáéknak

Felfedi betegsége valódi titkát

2014/10/09

Király Linda öt éve él boldog párkapcsolatban vőlegényével, és bár a fiatalok együtt képzelik el a jövőjüket, az esküvő időpontját még nem tűzték ki. Linda most első sorban a karrierjére koncentrál, hamarosan megjelenik ugyanis komoly hangvételű lemeze, amellyel más nőknek is szeretne segítséget nyújtani.

Az énekesnőnek és párjának az eljegyzés volt az igazi elhatározás egymás iránti elkötelezettségük megpecsételésére, ennek ellenére ő is álmodozott már a nagy napról.

Király LindaTöbb mint öt éve vagyunk együtt a vőlegényemmel, és még mindig hatalmas a szerelem. Bár mindketten sokat dolgozunk: a nyár tele volt fellépésekkel, így kevesebb időnk maradt egymásra, de januárban utazom Amerikába egy munka miatt, ahova szerencsére ő is elkísér engem. Napközben van a legtöbb szabadidőnk, amikor kicsit ki tudunk kapcsolódni, sőt közösen járunk edzeni is, ami nagyon jót tesz mindkettőnknek. Régóta jegyben járunk, de nem tűztünk még ki dátumot az esküvőre: számunkra az eljegyzés volt az igazi elhatározás a közös jövőre. Persze én is álmodoztam már a nagy napról, és az biztos, hogy nem az a tradicionális esemény lesz habos-babos ruhával, inkább valami izgalmas és egyedi” – mesélte Király Linda, aki azt is bevallotta, hogyha eljön a nagy nap, biztosan Budapesten mondják ki a boldogító igent, mert ennél szebb városról álmodni sem lehet.

Linda egyszerre két lemezt is készít: míg az egyiken a jól ismert magyar dalai csendülnek majd fel, a másikat egy igazi terápiás albumnak szánja.

Még nem volt soha teljesen magyar nyelvű lemezem, ez pedig egy Best of album lesz, amin minden nagy slágerem felcsendül, mint például a Presser Gábor által írt Szerelem utolsó vérig, vagy a Charlie-val közös duettünk egy-két új dal kíséretében. Készülök egy koncertturnéval is, amiről egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy egy különleges vendéggel lépek majd színpadra – aki nem az öcsém” – tette hozzá nevetve Linda. – „A másik készülő lemezem olyan lesz, amilyen tényleg én vagyok: beleadtam mindent, hogy olyan legyen a hangzás és a mondanivaló, amivel az emberek megismerhetnek engem. Eljutottam egy olyan pontra az életemben, hogy szeretném szépen kifejezni, mik történtek velem, miken mentem keresztül és hogyan jutottam el idáig. Nagyon-nagyon őszinte, nagyon mélyről jövő dalok lesznek – az pedig, hogy kiadom magamból a sok év eseményit, nem csak számomra egy terápia, de remélem, hogy más nők is erőt merítenek az én történeteimből” – mesélte őszintén Linda.

Hozzászólások