Nem áll szóba egymással Tatár és Gönczi?

Ügyvédjükön keresztül kommunikálnak

2015/03/15

Tavaszra várható, hogy lezárul Tatár Csilla és Gönczi Gábor válása. A két tévés még tavaly ősszel jelentette be, hogy külön utakon folytatják, azóta már mindketten megtalálták boldogságukat.

A legnagyobb békében és megegyezésben zajlik a procedúra a két műsorvezető között, hiszen minden egyes részletről még azelőtt megegyeztek, hogy beadták volna a keresetet. Így nincs is szükség arra, hogy tartsák a kapcsolatot, két hónapja már csak közös ügyvédjükön keresztül intézik a dolgokat.

Gönczi Gábor - Tatár Csilla

“Beadtuk a válókeresetet. Valószínűleg április-május lesz, mire hivatalosan is elválhatunk – erősítette meg a Blikk értesüléseit Gönczi Gábor, a Fókusz felelős szerkesztője, műsorvezetője. Mindenben megegyeztünk egymással. Csilla már el is szállította azokat a holmikat, berendezési tárgyakat, amikben megállapodtunk. Azért nem adtuk be eddig a válókeresetet, mert három hétre elutaztam Ausztráliába” – magyarázta a tévés.

Egyelőre mindketten óvják magánéletüket a nyilvánosságtól. Előbb Csillánál robbant a hír, hogy már meg is találta boldogságát egy éppen válófélben lévő, kétgyermekes üzletember oldalán. Göncziről sokáig csak a pletykák terjengtek, hogy egy titokzatos barna hölgy személyében őt is utolérte a szerelem, de ma már egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg így van. A tévés randevúján annyira egymásba feledkeztek a feltételezett hölggyel, hogy észre sem vették, mennyire kattognak körülöttük a fényképezők.

Hozzászólások