Nem az alkohollal, sokkal súlyosabb bajjal küzd Gesztesi

Rettegésben él...

2015/12/14

Folyamatosan azzal vádolták Gesztesi Károlyt, hogy alkoholproblémákkal küzd. Most kiderült: sokkal komolyabb egészségi gondja van.

Mintegy másfél éve pletykálják Gesztesi Károlyról, hogy képtelen nemet mondani az alkoholra. Úgy gondolták: emiatt rúgták ki a Jóban Rosszban sorozatból, és ezért történnek a megmagyarázhatatlannak tűnő esetek, amikor látszólag minden előjel nélkül nem jelenik meg egy színházi előadáson, amelyben ő a főszereplő. Most azonban kiderült az igazság.   

Nem a pohár fenekén kell keresni az igazságot, a valóság ennél sokkal ijesztőbb. Az ő ellensége az idő. Nem tudja feldolgozni az idő múlását, folyamatosan a halálon töpreng, miközben azt próbálja mérlegelni férfiként és színészként, hogy mennyire is nyűtte el az idő vasfoga. Néhány órákat alszik éjjelente, reggelente pedig halálfélelemmel ébred. Egyre csak azt szajkózza: eljárt felette az idő, férfiként és színészként is megbukott. Ijesztő így látni! Mi sem tudjuk, ki segíthetne rajta” – mondta a Színes Ásznak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

6_o_gesztesi2-kapott

Mindez azért meglepő, mert a színész mindig az életigenléséről volt híres, optimistának és jókedvűnek ismerik a barátai és a közönség is. Bár az idő múlása, és a halál közeledte mindenkit megrémít, de mivel Gesztesi mindössze 52 éves, vélhetően még jó pár évtized múlva kell erre felkészülnie. Remélhetőleg a család, a barátok segítségével, esetleg orvosi kezeléssel újra visszakapja a közönség a “régi” Gesztesit.

Olvass még Gesztesi Károlyról!

Hozzászólások