Nem bír magával VV Fanni és Dennis

Már másodszor estek egymásnak

2014/12/01

A Való Világ párocskája egyre gyakrabban szolgáltat beszédtémát, ugyanis VV Fanni és Dennis nem bír a vágyaival. A szerelemhez azonban nem sok köze van a kapcsolatuknak.

A VV Fanni – Dennis kettőst csak a vágyak hajtják. Néhány napja ők voltak az elsők, akik egymásnak estek a VV7-ben, és bár akkor is hangoztatták: ez csupán testi vonzalom, mégis újra boldoggá tették egymást. Azaz VV Fanni Dennist.

fanni dennis
Maguk sem értik, mit éreznek a másik iránt…

Pedig a lány azt mondta, hogy Dennis egyáltalán nem jön be neki, mint pasi, és csak a vadászösztön hajtotta. Ezen vélhetően Dennis megsértődött, mert valójában tetszik neki Fanni, de csakazértis az ellenkezőjét állította. Ezek után a göndör hajú lány kijelentette: szexelni sem akar többé Dennissel, és egyébként is három pasi tetszik neki a villában. Ezt megpecsételte azzal, hogy az egyik buliban csókolózott Ádámmal.

Mindezek ellenére erősebbek voltak a vágyak, és amint kettesben lehettek, azonnal kihasználták a helyzetet. Diszkréten a paplan alá bújtak, de így is jól kivehető volt, hogy Dennisnek örömteli pillanatokat szerzett Fanni.

Annyira kuszák a szálak, hogy valószínűleg az érintettek sem értik, mit is éreznek. Amikor Lilu a kiválasztáskor megkérdezte, hogy mi van köztük; VV Fanni és Dennis csak annyit mondott, hogy megmagyarázhatatlan vonzalom, amolyan se veled se nélküled kapcsolat.

 

Hozzászólások