Nem bírja egymás nélkül a két híresség

Titokban találkozgatnak

2015/07/06

Hónapok óta megy a találgatás, hogy a két celeb vajon egy párt alkot-e, vagy sem? Bár ha abból indulunk ki, hogy férfi és nő között nem létezik barátság, akkor joggal feltételezhető, hogy Jennifer Lawrence és Chris Martin között egyszerűen szűnni nem akaró vágy uralkodik.

A két híresség együtt töltötte a július 4-ét, ami ugyanakkor ünnep a tengerentúlon, mint nálunk augusztus 20-a. Talán egy kicsit még nagyobb is. Ezt az éjszakát választotta arra Jen és Chris, hogy újra összefussanak, mivel már úgyis régen tették. Állításuk szerint pusztán barátság van közöttük, de egyre gyanúsabb, hogy mégis bimbózik közöttük valamiféle románc.

Chris Martin válása Gwyneth Paltrow-tól már egyértelműen kijelenthető, a sztárpár még 2014-ben jelentette be egy hivatalos közlemény útján, hogy külön folytatják életüket, még annak ellenére is, hogy két csodás gyermek szülei. Barátságban válnak el, az asszony kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a kereset beadásakor.

83rd Annual Academy Awards - Arrivals

Jennifer Lawrence és Nicolas Hoult szintén tavaly ősszel mondta ki kapcsolatuk végét, ők a sok munkára és a kevés együtt töltött időre hivatkoztak. Igaz, őket nem kötötte össze semmilyen papír, vagy közös gyerekek. Rögtön ezután megindultak a találgatások, hogy ki kinél találja meg újra a boldogságot. Jennifer akkoriban már randizgatott Chris Martinnal, de mindössze egy hónapig tartott a fellángolás. Az ok prózai, ugyanis pont abban az időszakban látott napvilágot Lawrence meztelen fotója és szexvideója a feltört mobiljáról. Állítólag az énekes azért lépett le, mert nem akarta, hogy köze legyen egy ilyen helyzethez, ami talán az ő életét is befolyásolja. Számára most az a legfontosabb, hogy békében váljanak el útjaik egykori feleségétől, és a gyerekeket is rendszeresen láthassa. Ha hasonló kellemetlen helyzetekbe kerülne, akkor romlanának az esélyei.

Mondjuk nem túl férfias dolog kihátrálni egy olyan szituációból, amikor az új kedvesnek támogatásra és bátorításra lenne szüksége, de hát ők tudják. Minden esetre most úgy tűnik, hogy nem igazán tudnak szabadulni egymástól. A két hírességet szombaton együtt látták távozni az egyik szórakozóhelyről. Bár gondosan ügyeltek rá, hogy külön lépjenek ki az ajtón, és ne készülhessen róluk közös fotó, mégis egy autóba szálltak be. A Daily Mail videóján ez jól látszik, ahogy azt is hallani lehet a háttérben, amikor az egyik fotós megszólítja az autóban ülő Jennfiert.

A People magazin forrása szerint nem egyszerűen csak összefutottak a buliban. Egy informátor állítja, hogy kéz a kézben sétálgattak a Central Parkban, és látszott rajtuk, hogy készülnek valahová. Mindketten elegánsan voltak felöltözve, határozottan úgy tűnt, hogy az éjszakába készülnek.

Ha ez valóban így van, mi értelme a további titkolózásnak? Mindketten egyedülállók és függetlenek, hát miért ne élhetnék boldogan az egymásra találás izgalmas időszakát? Reméljük minél hamarabb egy új sztárpárt üdvözölhetünk személyükben. Mi minden esetre drukkolunk nekik!

A szexbotrányba keveredett színésznő megszólalt az ügy kapcsán. Nemrég napvilágot látott számos sztár fotója, amik enyhén szólva is elég intim pillanatokat örökítettek meg. Az éhezők viadalának főszereplője, Jennifer Lawrence teljesen kiakadt. Olvass tovább!

jennifer_lawrence_mystique

Hozzászólások